Mustafa Sarıgül: Mutlaka iktidar olacağız

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bütün partiler il binası açarken kendilerinin "iktidara hazırlık merkezi" açtıklarını söyleyerek, muhakkak iktidar olacaklarını ifade etti.

SİYASET 01.01.2021, 21:59 03.01.2021, 09:26
Mustafa Sarıgül: Mutlaka iktidar olacağız

Şişli Belediyesi eski başkanı Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sarıgül yeni partinin çalışmalarına ilişkilerine dair bilgi verdi.

"Muhakkak iktidara geleceğiz"

Çok kısa bir süre içerisinde 48 şehirde örgütlendiklerini, kendilerine dair büyük bir alaka olduğunu söyleyen Sarıgül, "iktidara hazırlık merkezleri" kurmuş olduklarını, muhakkak iktidara geleceklerini ve konuya ilişkin özgüvenlerinin çok yukarıda olduklarını kaydetti.

Mustafa Sarıgül konuya ilişkin, "Düşünün ki şu anda daha 10 günlük süre olmasına karşın 48 il için örgütlenmemizi bitirdik. 25 şehirde de, her şehirde 4-5 arkadaşımız bulunuyor, en iyi arkadaşı seçmeye çalışıyoruz. Bizim partimizde binlerce arkadaşımızın geçmişte yapmış olduğu çalışmalar var. O çalışmaları unutmadılar. Ülkemizin yeni bir enerjiye ihtiyacı olduğunu düşünen binlerce partilimizin partimize büyük bir ilgisi bulunuyor. İktidara hazırlık merkezlerimizi açıyoruz. Diğer kurulmuş olan partiler il binası açılışı yapıyor. Biz ise iktidara hazırlık merkezleri açıyoruz. Muhakkak iktidar olacağımızı düşünüyoruz. Özgüvenimiz çok yüksek." dedi.

Yorumlar (0)