Mustafa Sarıgül iddialı konuştu: Görevimi bırakırım...

Mustafa Sarıgül, “60 gün içinde 30 bin üye kaydı olmazsa görevimi bırakırım.” dedi.

SİYASET 18.04.2022, 00:27
Mustafa Sarıgül iddialı konuştu: Görevimi bırakırım...

TDP (Türkiye Değişim Partisi) lideri Sarıgül, parti genel merkez yöneticileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğine Sarıgül'ün yardımcıları Murat Aziz Hatipağaoğlu, Gülnur Kamaşak, Haluk Şaban Gürbüz, Teoman Mutlu, TDP Kastamonu İl Başkanı Ender Karahasanoğlu, TDP Ankara İl Başkanı Fuat Bakan, teşkilat üyeleri ve davetliler iştirak etti. İlahiyatçı Mustafa Ekmekçi’nin yemek duasını okumasının akabinde ezanla birlikte iftar yapıldı.  

“TDP'ye nazar değecek diye korkuyorum"

Sarıgül, iftarın ardından bir konuşma yaptı.

Hem Türkiye hem de partisi için çok çalıştığını dile getiren Sarıgül'ün açıklamalarından öne çıkanlar ise şekilde:

"Emeğimizin ve alın terimizin karşılığını alacağız. İnanın ki bir an olsun bile durmuyorum. Vücudum dursa da beynim durmuyor. Devamlı olarak bana güvenenler, inananlar ve Türkiye için neler yapabileceğimi düşünüyorum. Bizim ve ülkemiz için TDP'den başka bir çare yok. Yerel yönetimlerde tesis ettiğimiz Şişli modelini tüm Türkiye'de yaygınlaştıracağız. Partimize nazar değecek diye çok korkuyorum. 

"Görevimi bırakırım..."

Buradan herkese ilan ediyorum... 60 gün içinde 30 bin üye kaydı olmazsa görevimi bırakırım. Üyelerimiz artacak, başarılı olan teşkilatlarımızı tebrik edeceğiz, daha fazla çaba sarf etmesi gereken arkadaşlarımıza da yoğun bir şekilde desteklerimizi sunacağız. TDP olarak biz, önümüzdeki sürede çare, çözüm ve proje üreteceğiz. 

"Bireysel konuşma devri bitti"

Bundan böyle bireysel konuşma devrini kapatıyor, proje konuşma devrine geçiyoruz. Teknolojide, tarım ve hayvancılıkta, tekstilde, turizmde neler yapabileceğimizi konuşacağız, yurttaşlarla buluşacağız, her gittiğimiz yerde çözüm önerilerimizi anlatacağız."

Yorumlar (0)