Muhtar adayından ilginç vaat! Duyan bir kez daha düşündü

Sivas'ın Mevlana Mahallesi'nde muhtar adayı olan Burak Zakir Baş, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte vaatleriyle dikkat çekiyor. Baş, seçilmesi halinde 5 kişiyi umreye göndereceği sözünü verdi.

SİYASET 29.03.2024, 13:19 30.03.2024, 17:39 Buse Önder
Muhtar adayından ilginç vaat! Duyan bir kez daha düşündü

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala muhtarlık yarışları hız kazanırken, Burak Zakir Baş'ın vaadi adeta seçmenlerin dikkatini çekti. Geleneksel muhtar vaatlerinin dışında bir adım atan Baş, ilk yılında kura sistemiyle belirlenecek olan 2 gencin ve 3 yetişkinin olmak üzere toplamda 5 kişiyi umreye göndereceğini açıkladı.

Muhtarlık görevinin, mahalledeki eksiklikleri tamamlamak ve belediyeye sunmak olduğunu belirten Baş, insanların gönlüne dokunabilmek için hizmeti farklı bir şekilde sunmak istediklerini ifade etti. Projelerini sıradan park, kaldırım gibi hizmetlerle sınırlamak istemediklerini söyleyen Baş, bu nedenle umre gibi özel bir vaatte bulunduklarını dile getirdi.

Kimisi inandı kimisi yalan dedi

Baş'ın umre vaadi bazı kesimlerde şüpheyle karşılanırken, Baş ise bu eleştirilere firmalarının güvenilirliğiyle cevap verdi. Kendilerinin tanınmış bir firma olduğunu ve yalan vaatlerde bulunamayacaklarını vurgulayan Baş, umre için belirlenecek kişilerin kura ile seçileceğini ve yıl sonunda bu çekilişin yapılacağını belirtti.

Mahalle sakinleri, muhtar adayının vaadinin olumlu ve güzel olduğunu ifade ederek, seçilmesi halinde umre sözünü tutacağına inandıklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)