Koronavirüse yakalanan Erdoğan’dan sağlık durumu hakkında açıklama

Kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını dün paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hastalığı hafif geçirdiklerini belirten Erdoğan, “Olumsuz bir durum yok.” dedi. 

SİYASET 06.02.2022, 14:45
Koronavirüse yakalanan Erdoğan’dan sağlık durumu hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs testleri dün pozitif çıkmış ve Erdoğan Ailesi bunu sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı. Sonrasında geçmiş olsun dileklerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi, evlerinde karantinaya girdiklerini belirtmişlerdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs pozitif olmaları hakkındaki paylaşımları şu yöndeydi: 





Güncel sağlık durumu hakkında açıklama yaptı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merak edilen güncel sağlık durumları hakkında açıklamalarda bulundu. Bugün doktor randevularının bulunduğunu ve herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını aktaran Erdoğan, “Hastalığımız hafif geçiyor, Emine Hanım ile birlikte evden çalışıyoruz.” şeklinde ifade kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güncel sağlık durumlarıyla ilgili paylaşımı şu şekilde oldu: 

Yorumlar (0)