Kılıçdaroğlu’ndan bayram mesajı: Yoksulluğu tarihe gömeceğiz

Kurban Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

SİYASET 09.07.2022, 16:44
Kılıçdaroğlu’ndan bayram mesajı: Yoksulluğu tarihe gömeceğiz

Yayımladığı mesajda toplum içinde dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Dayanışma ve yardımlaşma hassasiyetimizi daha da büyüten Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram süreci diliyorum. Kardeşliğin, hoşgörünün ve birlikteliğin önemini bizlere çok daha güzel anlatan bu özel bayramın ülkemize yeni bir umut olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Ekonomik sorunlara vurgu yaptı

Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçmekte olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Ülkemiz ne yazık ki bu bayram sürecine ağır bir ekonomik kriz altında girdi. Ekonomik sorunların yanı sıra, her geçen gün artan şiddet olayları da bizi derinden yaralamaktadır. Ancak ben asla umutsuz değilim. Milletimiz de hiçbir koşulda umutsuzluğa düşmemelidir. Biz halkımıza söz verdik. Mahalle mahalle gezip onların sorunlarını dinliyoruz, herkesle kucaklaşıyoruz. Kimsenin inancı ve kimliği ile dışlanmadığı, hiçbir çocuğun aç bir şekilde yatağa girmediği, her hanede mutluluğun ve huzurun olduğu bir Türkiye görmek istiyoruz. Yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. 

Yorumlar (0)