Kılıçdaroğlu: Terör örgütünün saldırdığı tek lider benim!

CHP lideri Kılıçdaroğlu kendisine gelen PKK’yı kınarken adını anmama eleştirilerine karşı verdiği yanıtta geçmişte maruz kaldığı saldırıları hatırlatarak, “PKK’nın saldırdığı tek lider benim.” şeklinde yanıt verdi.

SİYASET 21.02.2021, 17:29 22.02.2021, 15:00
Kılıçdaroğlu: Terör örgütünün saldırdığı tek lider benim!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa İl Dernekleri Federasyonu üyesi dernek başkanlarıyla video konferans ile görüşme yaptı.

CHP lideri gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve kendisine ilişkin yapılan terör örgütü PKK’nın adını anmaması eleştirilerine değindi.

“Ardanuş’a giderken canımızı zor kurtardık”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK’nın adını anmamasına ilişkin kendisine gelen suçlamalara ilişkin şu yanıtı verdi:

“Şimdi CHP’yi PKK’lı diye itham ediyorlar. Yahu PKK’nın saldırdığı tek lider benim. Ardanuş’a giderken Şavşat’tan canımızı zor kurtardık. Bir erimiz şehit oldu. Ama unutuluyor bunlar. Ülkemizin çıkarlarını savunmak kolay bir şey değildir. Vatandaşlarımızın hakkını ve hukukunu savunmak zordur. Ben Ankara’dan İstanbul’a 450 kilometrelik Adalet Yürüyüşü yaptım kolay mı bu?”

Yorumlar (0)