Kılıçdaroğlu: Seni tarihe gönderdiğimizde göreceksin

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim çağrısı yaparak, "Fiyatların düşmesini istiyorsan seçime gel. Seni tarihe gönderdiğimiz zaman göreceksin tüm bu fiyatların nasıl düştüğünü." dedi.

SİYASET 04.10.2021, 00:16
Kılıçdaroğlu: Seni tarihe gönderdiğimizde göreceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin yakınında bulunan bir marketten alışveriş yaptı. Erdoğan, "Fiyatlar gayet uygun, Tarım Kredi Kooperatiflerimizin marketlerini çoğaltacağız." dedi.

"Bu kış zor geçecek"

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. 

Market fiyatlarından dolayı vatandaşların kredi çekme seviyesine geldiğini savunan Kılıçdaroğlu, "Yemin olsun ki zamlarla mücadelemiz bu kış mevsimi çok sert geçecek. Fakir fukarayı sizin şaşaalı saraylarınıza yedirmeyeceğiz." dedi.

"Seni tarihe gönderdiğimizde..."

Yüksek gıda fiyatlarından ve zamlardan Erdoğan'ın sorumlu olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu, "Fiyatların düşmesini istiyorsan seçime gel. Seni tarihe gönderdiğimiz zaman göreceksin tüm bu fiyatların nasıl düştüğünü." sözlerini sarf etti. 

"Her seçimden önce tanzim satışla kandırıyorsun"

CHP liderinin paylaşımı ise şu şekilde: 

"Halk market sepeti yapmak için kredi çekiyor, biberi, domatesi krediyle alıyor. Yemin olsun ki zamlarla mücadelemiz bu kış mevsimi çok sert geçecek. Fakir fukarayı sizin şaşaalı saraylarınıza yedirmeyeceğiz. Zam peşinde koşan firmalar, bizim iktidarımızda kendilerini unutsunlar.

Bu durumun tek kaynağı sensin Erdoğan. Senin tek adamcılığındır Türkiye'yi bu hale sokan. Üstelik her seçimden evvel insanları tanzim satışla kandırmaya çalışıyorsun. Fiyatların düşmesini istiyorsan seçime gel. Seni tarihe gönderdiğimiz zaman göreceksin tüm bu fiyatların nasıl düştüğünü."

Yorumlar (0)