Kılıçdaroğlu: Ne kutuplaşması? Bir beceriksizlik var

Kılıçdaroğlu, ülkemizi derinden sarsan yangınlarla ilgili olarak, "Yönetemiyorlar. Şimdi kalkmışlar, 'Türkiye'de kutuplaşma var.' diyorlar. Ne kutuplaşması, beceriksizlik var." dedi.

SİYASET 07.08.2021, 20:56
Kılıçdaroğlu: Ne kutuplaşması? Bir beceriksizlik var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ülkemizin güney kentlerinde 10 gündür devam eden yangınlar ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.

"Hepsi ayrı telden çalıyor"

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı ayrı telden, İçişleri Bakanı ayrı telden... Hepsi ayrı telden çalıyor. Ya arkadaş, valiler orada. İçişleri Bakanı olarak oraya gidersin, denetleyebilirsin. Nedir, ne değildir? Bir aksaklık var mıdır, yok mudur? Aksaklık nereden kaynaklanıyor? Bunları sorarsınız. Bunların hiçbiri yok. Oraya gidiyorlar da ne oluyor? Hep birlikte oturuyorlar bir masanın etrafında. Ormanlar cayır cayır yanıyor. Helikopter yok, uçak yok. Yurttaş bağırıyor, telefon ediyor. 'Buraya helikopter gönderin, uçak gönderin, termik santral yanacak, burada çok daha büyük felaket oluyor, buranın önlemini alın.' diyor. Alınmadı. 

"Kutuplaşma yok, beceriksizlik var"

Beceremiyorlar, ülkeyi yönetemiyorlar. Ülkemizi acz içinde bıraktılar.  Şimdi kalkmışlar, 'Türkiye'de kutuplaşma var.' diyorlar. Ne kutuplaşması, beceriksizlik var. Bu beceriksizlik dile getiriliyor. Siz Türkiye'yi yönetemiyorsunuz."
 

Yorumlar (0)