Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a "Bizim yolumuz yiğitlik yoludur, gönlünde 'kibir ve kin' olan gelmesin. Zaten gelme sen, saraylarında takıl." dedi.

SİYASET 26.10.2021, 00:35
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İçinde çırpınmakta olduğunuz nefret ve kibir çukurunda debelenmeyi sürdüreceksiniz.” sözlerine, “Bizim yolumuz yiğitlik yoludur, gönlünde 'kibir ve kin' olan gelmesin. Zaten gelme sen, saraylarında takıl.” cevabını verdi.

Erdoğan, muhalefeti eleştirmişti

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kabine toplantısı ardından muhalefete yönelik ifade ettiği “Ya Türkiye'nin bağımsızlığını, Türkiye'nin vakarını, Türkiye'nin büyüklüğünü kabul edeceksiniz veyahut nefesiniz bitene dek içerisinde çırpındığınız nefret ve kibir çukurunda debelenmeyi sürdüreceksiniz" sözlerine Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

"Zaten gelme sen"

"Bizim yolumuz yiğitlik yoludur." diyen CHP lideri, "Zaten gelme sen, saraylarında takıl.” dedi.

Söz konusu paylaşımın tamamı ise şu şekilde: 

"Şahıs, ‘İçinde çırpınmakta olduğunuz nefret ve kibir çukurunda debelenmeyi sürdüreceksiniz.’ demiş. Bunu gerçekten demiş. Bizim yolumuz yiğitlik yoludur, gönlünde 'kibir ve kin' olan gelmesin. Zaten gelme sen, saraylarında takıl."

Yorumlar (0)