İmamoğlu, eleştirilere yanıt verdi: Bu olayı asla unutmayacağım

Görevdeki 3 senesine ilişkin açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yönelik eleştirileri dinlemeyi sevdiğini ve en çok eleştiren kişinin de eşi olduğunu vurgulayarak, “Ancak MOBESE üzerinden takip edilme sürecini ve bunun üstünü örtmeye çalışanları asla unutmayacağım, unutturmayacağım” dedi. 

SİYASET 12.08.2022, 10:27
İmamoğlu, eleştirilere yanıt verdi: Bu olayı asla unutmayacağım

Son 3 senede İstanbul’a büyük hizmetler kazandırdıklarını ve megakentin bu süreçte yeni bir ivme yakaladığını vurgulayan İmamoğlu, “Hizmetlerimizi sunarken hiçbir kesime, hiçbir vatandaşımıza ayrım yapmadık. Biz bu koltuğa parti rozetimizi çıkararak oturduk. Sosyal hizmetlerden altyapıya kadar bu şehre neler kazandırdığımız ortadadır. Onlarca projeyi masaya koyduk. 24 senede AK Parti’nin yapamadığı birçok hizmeti bizler sadece 1146 günde başardık. Bugün beni eleştirenler, bir kez daha bizi seçecek” şeklinde konuştu. 

“Benim hangi otelde tatil yaptığımı bunlar nereden biliyor?”

Ailesi ile yaptığı tatilin detaylarını paylaşan AK Partililere de tepki gösteren İBB Başkanı İmamoğlu, “Ben ailem ile bir plan yaparak tatile gittim. Bunun detaylarını ailemden başka bilen yoktu ama bir AK Partili vekil, bizim kaldığımız otelin havaalanına ne kadar uzak olduğunu dahi yazdı. Benim hangi otelde tatil yaptığımı bunlar nereden biliyor? Bu ayrıntıları nasıl ve nereden öğrendiniz? MOBESE üzerinden takip edilme sürecini ve bunun üstünü örtmeye çalışanları asla unutmayacağım, unutturmayacağım” ifadelerini kullandı. 

“Ben eleştirilere açık bir insanım”

Kendisine yönelik eleştirilere saygı duyduğunu ve bunun kendisini rahatsız etmediğini dile getiren İmamoğlu, “Ben eleştirilere açık bir insanım. Eleştirileri dinlemeyi çok severim. Zaten beni en çok eleştiren kişilerin başında da eşim gelir. Tam bir eleştiricidir. Otoriter anlayışların ülkemize ödettiği bedelleri göz önüne aldığımızda, eleştirilere büyük değer veren ve elimden geldiğince bunları değerlendirmeye alan bir kişiyim. Eleştiriler olabilir, elbette olacaktır. Yapıcı olan, kötü niyetle sarf edilmeyen açıklamalar her daim çok kıymetlidir. Ben eleştirilere kapalı ve tahammülsüz bir insan değilim” dedi.

Yorumlar (0)