"Haftaya her şeyi Ankara'da açıklayacağım"

CHP'den ayrılarak parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, haftaya Ankara'da her şeyi açıklayacağını duyurdu.

SİYASET 09.08.2020, 13:01
"Haftaya her şeyi Ankara'da açıklayacağım"

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ayrılarak parti kuracağı bilgileri kulislerden çıkıp siyaset gündemine oturan Muharrem İnce, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

2018 seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan ancak partisi tarafından zor durumda bırakıldığını, "kaçak, alkollü ve kayıp" gibi yakıştırmalar yapılmasına rağmen partisinin zarar görmemesi için tüm hakaretleri sinesine çektiğini belirten Muharrem İnce, Yaşar Okuyan'ın kendisi hakkında söylediklerinin yalan ve iftira olduğunu ve bu iftiralar nedeniyle Yaşar Okuyan'a dava açacağını belirterek, Yaşar Okuyan'ı "elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta" olarak tanımladı.

Yaşar Okuyan’ın her partide yaşama özelliği bulunduğunu belirten Muharrem İnce, Yaşar Okuyan'a yalan ve iftiralarını mahkemede ispat etme hakkı verdiğinin altını çizdi.

"Ankara'da her şeyi açıklayacağım"

CNN Türk'e de kısa bir açıklamada bulunan Muharrem İnce, önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğini belirterek, hakkında iftiralar ve yalanlar olduğunu, ipe sapa gelmez adamların saçma sapan açıklamalar yaptığını söyledi.

Önümüzdeki hafta Ankara'ya geldiğinde her şeyi tüm ayrıntılarıyla açıklayacağını kaydeden Muharrem İnce, yazılanlardan ve çizilenlerden haberi olduğunu, kendisi hakkında "hain" ve "bölücü" gibi tanımlar kullanıldığını ifade ederek, "Kim hain, kim bölücü görecekler." diye konuştu. Muharrem İnce, "Biz Atatürk'ün partisi CHP'nin 40 yıllık neferiyiz" dedi.

Yorumlar (0)