Fatih Erbakan: Yanardağ gibi patlayacağız

Erbakan, vatandaşların yüzünün tıpkı geçmişte olduğu gibi yine 'Milli Görüş' ile güleceğini ifade etti.

SİYASET 17.10.2021, 21:01
Fatih Erbakan: Yanardağ gibi patlayacağız

Kocaeli'nde gerçekleştirilen Sandık Başmüşahitleri Toplantısı'na iştirak eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gündeme dair değerlendirmeler yaptı. 

Söz konusu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni eden Erbakan, "Rabbim, 'Milli Görüş'ün birinci 40 senesinde olduğu gibi ikinci 40 senesinde de en kısa sürede iktidara gelerek bu büyük milletin yüzünü bir defa daha güldürmeyi nasip etsin, bizim iktidarımızda dış güçlerin oyu ve tiyatrolarını bozmayı nasip etsin." sözlerini sarf etti.

Erbakan, iktidarın mali politikalarını eleştiride bulunarak, yurttaşların ekonomik manada zor durumda olduğunu dile getirdi.

"Bize verilen oylar 'kararsız oy' olarak gösteriliyor"

Halihazırdaki iktidarın 'Milli Görüş' zihniyetinde olmadığı için diğer tüm taklitçi düşüncelerle aynı karakteristik özellikleri ortaya koyduğunu, hamlelerde bulunduğunu, sistemi uyguladığını belirten Erbakan, şöyle devam etti:

"Kurtuluş için tıpkı geçmişte olduğu gibi günümüzde de taklitçi zihniyetlerden, bu zihniyetlerin uyguladığı yanlışlardan kurtulup, bu büyük milletin özü, ruh kökü, aslı olan 'Milli Görüş' zihniyetini iktidar yapmak gerekiyor. Anket firmaları bize verilen oyları 'kararsız' olarak yazıyor. İlk seçimlerde partimiz sandıklardan adeta bir yanardağ gibi patlayacaktır. Allah'ın izniyle aziz milletimiz yapılacak olan ilk seçimlerde ferasetli bir davranış ortaya koyacak, bir defa daha verdiği oy sebebiyle dizlerini dövmek durumunda kalmayacak, bu kez tıpkı geçmişte de olduğu gibi 'Milli Görüş'ü birinci parti yapacak inşallah. Bu aziz milletin yüzü tıpkı geçmişimizde de olduğu gibi yine bizlerle gülecek."

Erbakan, yaşanabilir bir ülkeyi parti olarak kendilerinin inşa edeceğini de sözlerine ekledi.

Konuşmanın akabinde toplantı, basın mensuplarına kapalı bir şekilde sürdü.















Yorumlar (0)