Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Terbiyesiz herif, nasıl bir yüzsüzsün sen?

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin il kongresinde yaptığı açıklamada, şehitlerden kendisini sorumlu tutan Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle karşılık verdi. Erdoğan Kılıçdaroğlu’na, “534 gündür bu yolda Diyarbakır annelerimizle sabırla yürüyoruz. Terbiyesiz herif, nasıl bir yüzsüzsün sen?” dedi.

SİYASET 17.02.2021, 14:57 18.02.2021, 11:03
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Terbiyesiz herif, nasıl bir yüzsüzsün sen?

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan burada Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehitlerden kendisini sorumlu tutan açıklamalarına çok sert sözlerle yanıt verdi.

“Nasıl bir yüzsüzsün sen?”

Gara şehitlerinin sorumlusu olarak kendisini gösteren Kılıçdaroğlu’na Erdoğan, “Bu yolda 534 günden beri evlat nöbetinde olan Diyarbakır annelerimizin sabrıyla ilerliyoruz. Bay Kemal, sen acaba o Diyarbakır annelerinin feryatlarını duydun mu? Utanmaksızın sıkılmaksızın 13 şehidimizle ilgili, ‘Bunun sorumlusu Cumhurbaşkanı diyorsun.’ Ne kadar yüzsüzsün sen ya!

“Terbiyesiz herif…”

Nasıl oluyor da sen 5-6 senedir bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere ‘bunun sorumlusu Erdoğan’dır diyebiliyorsun? Terbiyesiz herif! Sana İçişleri Bakanımı, Milli Savunma Bakanımı gönderiyorum seni bilgilendirsinler diye. Bunlara layık değilsin sen. Utanmaksızın sıkılmaksızın Cumhurbaşkanı’na fatura kesmeye kalkıyorsun.

“Baş veririz ama baş eğmeyiz”

Biz, bölücü örgütün yandaşlarına koltuk değnekliği yapan kişilere inat mücadelemizi milletimiz için milletimizle veriyoruz.

İttifak ortaklarını incitmemek amacıyla bölücü terör örgütünü kınamayanlar bize insanlık dersi veremez.

Kılıçdaroğlu ve şürekası çok iyi bilsin ki bizler baş veririz fakat onlar gibi teröristler ve destekçileri karşısında boyun eğmeyiz.”

Yorumlar (0)