Erdoğan: Şimdi milletin iradesini son ana kadar koruma vakti

Cumhurbaşkanlığı seçimi adına oy verme sürecinin sona ermesiyle beraber açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sonuçlar netlik kazanana kadar büyün kardeşlerimizi sandıklara sahip olmaya çağırıyorum" mesajını paylaştı.

SİYASET 28.05.2023, 17:28 28.05.2023, 20:31
Erdoğan: Şimdi milletin iradesini son ana kadar koruma vakti

Türkiye genelinde bugün Cumhurbaşkanlığı Seçimi için sandık başına gitti. Saat 17.00 itibariyle sandıklar kapandı ve oylar sayılmaya başladı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

“Zaman kadar koruma vaktidir”

Sandıklara sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Günün erken vakitlerinden bu yana sandıklarda fedakâr bir şekilde çalışma sağlayan her bir dava arkadaşıma buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Sonuçlar netlik kazanana kadar bütün kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya çağırıyorum. Şimdi de vatandaşlarımız milletimizin başımız üstünde tutulan iradesini son zamana kadar koruma vaktidir!" dedi.

Öte yandan sandıklarda sayım işlemi başladı. Seçim yasağının kalkmasının ardından sonuçlar açıklanarak servis edilmeye başlayacak.

Yorumlar (0)