Erdoğan'dan 'ikinci tur' mesajı

Erdoğan, "28 Mayıs'ta bu işi benim vatandaşım bitirecek. Yol kısayken süratli bir şekilde bu işi bitirelim. Allah'ın izniyle 28'inde öyle bir zafer yakalayalım ki 29 Mayıs fethini hep beraber kutlayalım." dedi.

SİYASET 18.05.2023, 22:49
Erdoğan'dan 'ikinci tur' mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması'nda konuştu. 



Ekonomi

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Vergileri düşürerek, çiftçilere ve esnafa özel sübvansiyonlar yaparak halkımızı rahatlatacağız.

Bugün de Halkbank aracılığıyla 1,5 milyon TL'ye değin taşıt kredisiyle yanınızdayız.

Gençlerimizin kendi işini kurabilmelerini teşvik etmek maksadıyla senelik 150 bin TL'ye değin olan kazançlarından vergi almıyor, sigorta primlerini de biz ödüyoruz. Gördüğünüz gibi biz birileri gibi sözümüzü havaya söylemiyoruz. Ne diyorsak onu yapıyoruz.

'Türkiye Yüzyılı'nı vatandaşlarımızın sırtına yeni yükler bindirerek değil, halkımızın yükünü hafifleterek inşa edeceğiz.



Siyaset

CHP'li belediyeler ve CHP ile irtibatlı STK'lar (sivil toplum kuruluşu), afetzedelere yaptıkları yardımları kesmekten çadırlarını toplamaya, konakladıkları yerlerden onları çıkarmaya değin her türlü rezilliği yapıyorlar. Tekirdağ'da afetzedelerin kaldıkları oteli boşalttırdılar. Bu nasıl bir vicdansızlıktır?

Bölücü terör örgütü ve bu örgüte sırtını dayayan parti, ikinci tur için de Kılıçdaroğlu'na desteğini ivedilikle açıkladı. Gerçi koalisyon masasının kendi içerisinde hesaplar biraz karışık, atmosfer biraz dumanlı fakat olsun en azından bölücü örgütün desteğini sağlama almış gözüküyorlar. Bunu örtmek için de CHP Genel Başkanı hemen çıkıp, siyasette düzeyi daha da düşürmeye, vatandaşlarımızı kutuplaştırmaya başladı. Helalleşme tiyatrosunun yerine bir gün içinde faşizmin en rezil, en nobran, en ilkel hali aldı."



Seçim

İnşallah ikinci turda rekor bir oy ve oranla vatandaşlarımızın bize cumhurbaşkanlığı görevini yeniden beş seneliğine tevdi edeceğine olan inancımız tam.

Kendimizden niye bu denli eminiz, biliyor musunuz? Çünkü bizim hiç kimseyle bir pazarlığımız yok. Biz yalnızca ve yalnızca vatandaşlarımızın emrindeyiz, milletimizin hizmetkarıyız. Biz onlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz.

28 Mayıs'ta bu işi benim vatandaşım bitirecek. Yol kısayken süratli bir şekilde bu işi bitirelim. Allah'ın izniyle 28'inde öyle bir zafer yakalayalım ki 29 Mayıs fethini hep beraber kutlayalım."

Yorumlar (0)