Dilipak: AKP'nin 3'te 2'sinin FETÖ ile...

Eleştirileriyle AK Parti'nin başını döndüren Abdurrahman Dilipak "yandaş yazar" oldu, tenkitleri ise "itiraf"...

SİYASET 04.07.2019, 16:26 04.07.2019, 16:32
Dilipak: AKP'nin 3'te 2'sinin FETÖ ile...

İktidar ve muhalefete yönelik yaptığı eleştirilerle gündem belirleyen Abdurrahman Dilipak'ın son sözleri güne damgasını vurdu.

Katıldığı bir televizyon programında AK Parti'ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Ak Parti'nin üçte ikisinin FETÖ ile fotoğrafı var" ifadelerini kullandı.

23 Haziran Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun 800 bini aşkın bir oy farkıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını yorumlayan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AK Parti'nin seçimi kaybetmesinin nedenini açıkladı.

Akit TV'de bir programa katılan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "FETÖ'nün siyasi ayağı AKP'dir. AKP'nin 3'te 2'sinin FETÖ'yle fotoğrafı var" diye konuştu.

Abdurrahman Dilipak sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Seçim sonuçlarının AK Parti aleyhine, CHP lehine çıkmasında AK Parti'nin yanlış politikalarının da etkisi büyük. Bank Asya'da hesabı var diye bir sürü adamı ihbar ettiler. Onu ihbar edenler, asıl kriptolar kendilerini akladılar. AK Parti’nin 3’te 2’sinin FETÖ'yle fotoğrafı var. Türkçe Olimpiyatları il il gezdirilirken gitmeyen teşkilat mı vardı? Vali de oradaydı, kaymakam da oradaydı, belediye başkanı da oradaydı, vakıflar, dernekler, sendikalar herkes FETÖ ile kucak kucağaydı. Aynı kafayla gidilirse Ergenekon yok dediler, FETÖ de yok derler."

AK Parti karşıtı basının durumu!

İktidar-muhalefet ayırt etmeksizin yazdığı eleştirel nitelikte yazılarıyla gündem yaratan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AK Parti'nin üçte ikisinin FETÖ ile fotoğrafı olduğu eleştirisini getirmesi gündemin en öndeki konularından oldu.

Abdurrahman Dilipak'ın, daha önce de AK Parti Hükümetin icraatlarını dahi etkileyen çok sayıda eleştirel yazısı ve yorumları olmuştu.

AK Parti karşıtı yayın organları tarafından bu cüretkar eleştiriler "itiraf" olarak tanımlanırken, eleştirilerin sahibi Abdurrahman Dilipak ise "İktidar yanlısı, yandaş yazar" yaftalarıyla anıldı.

Abdurrahman Dilipak'ı etiketleyen basın-yayın organlarının, bağlı oldukları siyasi partilerin sözünden dışarı çıkamadıkları, en küçük eleştiride dahi bulunamadıkları biliniyor.

Yorumlar (0)