Destici'den Akşener'e Cumhur İttifakı daveti: "Memnuniyet duyarız"

Cumhur İttifakı'nın ortaklarından BBP Genel Başkanı Destici, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "altılı masadan ayrılık" açıklamasını yorumladı. Akşener'in en başından beri Kılıçdaroğlu yerine "seçimi kazanabilecek" bir adaydan yana olduğunu kaydeden BBP lideri Destici, "Cumhur İttifakı'na katılmak isterse memnun oluruz." dedi.

SİYASET 03.03.2023, 18:25 04.03.2023, 01:17 Hakan Öksüz
Destici'den Akşener'e Cumhur İttifakı daveti: "Memnuniyet duyarız"

Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masadan ayrıldıklarına ilişkin yaptığı açıklamayı yorumlayan Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye İşçi Partisi ve SOL Parti ile görüştüğünü hatırlatarak, "Yakında HDP ile de görüşme yapabilirler." şeklinde konuştu. 

"Cumhur İttifakı'na katılmasından memnun oluruz"

İYİ Parti'nin ve Meral Akşener'in "Kılıçdaroğlu seçimde kazanamaz." düşüncesini en başından beri savunduğunu hatırlatan Destici, "Meral Hanım, kazanması muhtemel bir adayın seçimde yarışması gerektiğini savunuyordu. Nitekim altılı masadan ayrıldı. Yoluna kendi başına da devam edebilir, Cumhur İttifakı saflarına da katılabilir. Cumhur İttifakı'na katılmasından memnun oluruz. İttifakın genişlemesine sıcak bakıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)