Davutoğlu, Nureddin Nebati’yi sert sözlerle hedef aldı

Malatya’yı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte yaptığı konuşmada Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hakkında sert ifadeler kullanarak, “Ekonominin düzelmesi için senin gözlerine gerek yok. Bunun için öncelikle beyine ihtiyaç var, o da sende yok” dedi. 

SİYASET 10.06.2022, 16:39
Davutoğlu, Nureddin Nebati’yi sert sözlerle hedef aldı

Malatya’da esnafları ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, işletme sahiplerinin talep ve şikâyetlerini dinledi. Bir esnafın gübre fiyatlarına sitem etmesi üzerine konuşan Ahmet Davutoğlu, “Ne yazık ki geçmişte bizim de bildiğimiz ve hiçbir liyakati bulunmayan insanlar üst düzey görevlere getirildiler. Bu tür atamalar sonrası da gelinen duruma çok şaşırmamak gerekiyor. Tarım Bakanı olsun, Maliye Bakanı olsun, Merkez Bankası Başkanı olsun, bunlar hep sıkıntı. Ülkemizin geldiği son duruma baktığımızda, hepimizin içi acıyor. Bizim devletimiz de milletimiz de bunları hiçbir zaman hak etmedi. Biz yaşanan bu sıkıntıları en kısa sürede bertaraf edeceğiz” diyerek cevap verdi. 

“Ekonominin düzelmesi için öncelikle beyine ihtiyaç var, o da sende yok”

Malatya’da katıldığı bir programda da konuşan Davutoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hakkında ağır ifadeler kullandı. Nureddin Nebati’nin göreve gelişi ile birlikte ekonominin daha da kötü bir hal aldığını vurgulayan Ahmet Davutoğlu, “Bu arkadaş göreve geldiği zaman ilginç bir açıklama yapmıştı. Televizyonlara çıkıyordu ve ‘Gözlerimdeki ışıltıyı görüyor musunuz?’ tarzında konuşmalar yapıyordu. Ben şimdi buradan kendisine seslenmek istiyorum. Bu ülkede ekonominin düzelmesi için senin gözlerine ihtiyaç yok. Bunun için öncelikle beyine ihtiyaç var, o da sende yok” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)