Andrea Pirlo, Süper Lig yolunda!

İstanbul ekibi Fatih Karagümrük, Volkan Demirel'den boşalan teknik direktörlük görevine Andrea Pirlo'yu getirmek istiyor. Konuya ilişkin Başkanı Süleyman Hurma'dan da açıklama geldi.

SPOR 10.06.2022, 16:35 12.06.2022, 10:06 Hakan Öksüz
Andrea Pirlo, Süper Lig yolunda!

Inter, Milan ve Juventus gibi dev kulüplerde top koşturan Andrea Pirlo, 2018 yılında New York City'de futbolculuk kariyerini noktalamıştı. 2020 yılının Ağustos ayında eski takımı Juventus'a teknik direktör olarak dönen Pirlo, sezon sonunda görevinden ayrılmıştı.

1 yıllık anlaşma gelebilir

İddialara göre efsanevi İtalyan futbol adamı Andrea Pirlo (43), Türkiye'ye gelecek. Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün teknik direktör Volkan Demirel ile yollarını ayırması, bu iddiaları güçlendirdi. Karagümrük'ün, Pirlo ile 1 yıllığına anlaşacağı öne sürüldü.

Karagümrük Başkanı Hurma: Kolay değil!

Pirlo iddialarına ilişkin Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan açıklama geldi. İtalyan futbol adamı ile anlaşmak istediklerini söyleyen Hurma, "Görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Pirlo gibi efsanevi bir ismi Türkiye'ye getirmek kolay değil. İnşallah sonuca ulaştırırız." dedi.

Karagümrük'te "İtalyan gücü" kurulacak

Anlaşmanın gerçekleşmesi halinde Pirlo'nun, beraberindeki yardımcıları Antonio Gagliardi, Roberto Baronio ve Paolo Bertelli ile İstanbul'a geleceği öğrenildi. Fatih Karagümrük takımında Borini, Viviano ve Biraschi gibi İtalyan futbolcular yer alıyor.

Yorumlar (0)