CHP'li Özel: İktidarda müthiş bir panik havası başladı

Özgür Özel, "Sayın Kılıçdaroğlu bir kaçış planından söz etti ve iktidarda müthiş bir panik havası oluştu. Beyler panikle saldırmaya başladılar. Örneğin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un büyük bir panikle televizyona bağlandığını gördük. Hangi sıfatla? İletişim Başkanı olarak mı yoksa TÜRGEV yönetim kurulu üyesi olarak mı?" dedi.

SİYASET 25.05.2022, 19:38
CHP'li Özel: İktidarda müthiş bir panik havası başladı

CHP Grup Başkanvekili Özel, Meclis'te basın toplantısı gerçekleştirdi.



"İyi ki refleks verdiler de sesimiz duyuldu"

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Sayın Kılıçdaroğlu bir kaçış planından söz etti ve iktidarda müthiş bir panik havası oluştu. Beyler panikle saldırmaya başladılar. Örneğin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un büyük bir panikle televizyona bağlandığını gördük. Hangi sıfatla? İletişim Başkanı olarak mı yoksa TÜRGEV yönetim kurulu üyesi olarak mı? ABD'ye aktarılan milyon dolarlar hususunda büyük bir savunma yapmaya başladı. Debelendikçe daha da batıyorlar. İktidar partisinin refleks vermesi iyi oldu, sesimizin ulaşmadığı yerlere de sesimiz gitmiş oldu. 

Düşmekten korkuyorsunuz çünkü...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tehdit ediyor, 'Sertleşeceğiz...' diyor. Sizden korksak siyaset yapmayız. 'CHP tehdit ediyor...' yaygarası koparanlar. Biz iktidarda değiliz. Emrimiz altında olan güvenlik güçleri yok. Her şey sizin elinizde. Siz seçilmiş vekilleri hapse atıyorsunuz. Siz daha ne kadar sertleşeceksiniz Ömer Bey? Biz hep buradayız fakat siz en fazla bir yıl daha oradasınız. Düşmekten korkuyorsunuz çünkü tüm suçlarınız ortaya çıkacak. Tehdit etme makamından inip, hesap verme makamına geçeceksiniz.

"Bahçeli'ye 'troll'lük yaptırıyorlar"

Devlet Bahçeli işi gücü bıraktı, CHP'ye yükleniyor. Muhalefete muhalefet yapan parti. Bakanlık almaz, başbakan olmaz ama AK Parti'yi iktidarda tutar. Onun görevi işte bu. Bahçeli, 'CHP mitinginde 'Her yer direniş, her yer Kandil.' diye slogan atıldı ama Kılıçdaroğlu yanıt vermedi.' dedi. Olmayan bir şeye ne yanıtı versin? Yalan ortaya çıkalı üç gün olmuş. Bu montajı AK Parti'den hiç kimse sahiplenmedi, çareyi Bahçeli'ye 'troll'lük yaptırmakta buluyorlar. Böyle köklü bir partinin bu hale gelmesine söyleyecek sözümüz yok fakat CHP'ye şunu söyleyebiliyorlar.... Bunu Ömer Çelik de iyi dinlesin. 'Siyasete nefret yazılımı yükleniyor...' diyordu. Bunu kim yapıyor? Maltepe'deki mitingimiz için 'FETÖ'nün, PKK'nın, Pontus'un özlemini çekenlerin mitingi.' diyor. Bunu 600 bin kişiye, televizyondan ise milyonlara söylüyor. Sonra gelip seviyeden söz ediyorlar. O halde Bahçeli'ye bir reset atmalısınız."

Yorumlar (0)