Çelik: “FETÖ Türkiye düşmanlarının gönüllü kölesidir”

FETÖ terör örgütünü hedef alan Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, FETÖ terör örgütü üyelerinin Türkiye düşmanı tüm ihanet projelerinin gönüllü kölesi olduğunu söyledi.

SİYASET 04.03.2021, 09:58
Çelik: “FETÖ Türkiye düşmanlarının gönüllü kölesidir”

“FETÖ, PKK’nın aynısıdır”

Fetullahçı terör örgütünün PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmanı olduğunu kaydeden Çelik, “Bunların hepsinin Cumhurbaşkanımıza saldırmalarının nedeni milletimize düşman olmalarından ileri gelmektedir” dedi.

“Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramazlar”

FETÖ’nün ihanet emellerinin önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüğüne işaret eden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu ihanet şebekesi Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü asla durduramaz. Bunlar ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördükleri çin dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyorlar." dedi.

FETÖ terör örgütünün Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesi, olduğunu belirten Çelik, “FETÖ, Türkiye’ye düşmandır, dolaysıyla Cumhurbaşkanımıza da düşmandır. Bu ihanet şebekesi, New York'ta 'stop Erdoğan' başlıklı yalan dolu ilanlarla Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine bir yenisinin daha eklemiştir.” diye konuştu.

Yorumlar (0)