AK Partili Eroğlu: Bizim bildiklerimizi bilseniz yerinizde duramazsınız

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Veysel Eroğlu, ülkemize karşı çok büyük oyunlar oynandığını söyleyerek, “Bizim bildiklerimizi bir bilseniz yerinizde duramazsınız. Elbette bazı şeyleri biz biliyoruz fakat bunları herkese söyleyemiyoruz. Devletin de sırları vardır." dedi.

SİYASET 15.11.2021, 01:16 15.11.2021, 01:38
AK Partili Eroğlu: Bizim bildiklerimizi bilseniz yerinizde duramazsınız

Eroğlu, Fener Rum Patriği tarafından Rus Çarı'na yazılan mektubun tekrar ve tekrar okunması gerektiğine işaret ederek, “Patrik, ‘Bu halkı silah kullanarak alt edemezsiniz. Size bunu nasıl yapacağınızı söyleyeceğim.' diyor. 'Bu milletin içine adamlarınızı sokarak, onları kötü yola sevk ederek karışıklık çıkaracaksınız. Gençleri tamamen ele geçireceksiniz. Aile yapısını bozacaksınız, aileleri yok edeceksiniz. İşte bu milleti ancak bu şekilde yenebilirsiniz. Başka bir yol yok.' demiş. Geçmiş dönemlerde de bu doğrultuda projeler hazırlanmış. Eminim ki şu anda da binlerce proje vardır. Çünkü son kale Türkiye. Bu ülkeyi yıkmak için o kadar çok çalışıyorlar ki hayal dahi edemezsiniz." diye konuştu. 

"Yerinizde duramazsınız"

“Bizim bildiklerimizi bir bilseniz yerinizde duramazsınız” diyen Eroğlu, şöyle konuştu:

“Elbette bazı şeyleri biz biliyoruz fakat bunları herkese söyleyemiyoruz. Devletin de sırları vardır. Kentteki projelerle milli ve manevi değerlerimizi öğretmeye başladık. Aileler yok oluyor. An itibarıyla boşanma oranları yüzde 30'u geçmiş durumda. Önceki dönemlerde ABD'deki yüzde 50 boşanma oranına ilişkin haberler gördüğümüzde gülüyorduk. Neredeyse oraya doğru gidiyoruz. Kentimizde boşanma oranı yüzde 30'a yakın seyrediyor. Geçtiğimiz haftalarda Sayın Cumhurbaşkanımız ile özel bir konuşma yaparken kendilerine, ‘Sayın Cumhurbaşkanım, bu ülkeye çok büyük hizmetler yaptınız. Barajlar, yollar, köprüler, şehir hastaneleri, hızlı tren... Bunların hepsi harika oldu. Türkiye'nin başı dik hale geldi. Fakat bizim özellikle gençlerimize ve ailelere sahip çıkmamız gerekiyor.' dedim. Kendileri de söylediklerimi onayladı ve 2022'de ülke çapında seferberlik başlatılması için talimat verdi."





Yorumlar (0)