AK Partili başkan yardımcısı, ankette Kılıçdaroğlu'na oy verdi

Sosyal medyada yer alan bir seçim anketine katılan AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, oyunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana kullandı. Ağaç, “Şıklara öyle kişiler koymuşsunuz ki, Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim hiç aklıma gelmezdi” dedi. 

SİYASET 05.09.2022, 11:07 05.09.2022, 16:58
AK Partili başkan yardımcısı, ankette Kılıçdaroğlu'na oy verdi

Şanlıurfalı gazeteci Mehmet Yetim, sosyal medya hesabı üzerinden bir anket açarak, “Cumhur İttifakı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında Millet İttifakı’nın adayı sizce kim olsun?” diye sordu. Anketteki şıklarda; Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu yer aldı. 


 

“Ben Kemal Kılıçdaroğlu’na tıkladım”

Ankete katılan isimlerden biri de AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç oldu. Ankette Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren Ağaç, ardından da bir mesaj yayımlayarak, “Orada kime oy verdiğimiz belli oluyor mu bilmiyorum ama ben Kemal Kılıçdaroğlu’na tıkladım. Öyle kişiler koymuşsunuz ki şıklara, Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim aklıma gelmezdi” ifadelerini kullandı. Öte yandan binlerce kişinin katıldığı ankette en çok oyu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş aldı. 

Yorumlar (0)