AK Parti'den asgari ücret açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, maaşlarda iyileşmeler yapılacağını kaydederek, "Asgari ücrette büyük iyileştirmeler yapıldı. Bu pahalılık ve tüm dünyanın muzdarip olduğu bu enflasyon oranlarını göz önüne aldığımızda, ücretlerde en kısa zamanda yeniden iyileştirmeler yapılacaktır." dedi.

SİYASET 23.04.2022, 19:20
AK Parti'den asgari ücret açıklaması

Manisa'ya bağlı Alaşehir ilçesinde AK Parti teşkilatınca iftar programı gerçekleştirildi. 

"Ücretlerde iyileştirmeler yapılacak"

Mevcut yaşam koşullarında pahalılığı gördüklerini ve bu duruma ilişkin çalışmalar yürütmekte olduklarını dile getiren Akkal, "Kendimiz yaşıyoruz, medya gösteriyor, muhalefet partileri dile getiriyor... Bir pahalılık söz konusu. Elbette bunun farkındayız. Koronavirüs salgını, tüm dünyada görülen ekonomik sıkıntılar ve Ukrayna-Rusya arasındaki savaş pahalılığa neden oldu. Hükümetimiz elinden gelen her şeyi yaptı ve yapmayı da sürdürüyor. Asgari ücrette büyük iyileştirmeler yapıldı. Bu pahalılık ve tüm dünyanın muzdarip olduğu bu enflasyon oranlarını göz önüne aldığımızda, ücretlerde en kısa zamanda yeniden iyileştirmeler yapılacaktır." diye konuştu. 

"Bunun sözünü veriyoruz"

Akkal, şöyle devam etti: 

"AK Parti olarak hayat pahalılığını asla ama asla inkar etmiyoruz. 2002'den bu yana tüm sorunları biz çözdük, bundan sonra çözecek olan da yine biziz. AK Parti ve MHP el ele, yürek yüreğe, omuz omuza vermiş ve her şeyi atlatmıştır. İnşallah bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız. Dünyadaki tüm mazlumların umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu yıl hakkınız olanı alacaksınız. Bunun sözünü hem şahsım hem de AK Parti adına veriyorum."

Yorumlar (0)