Her mevsim eşsiz güzellikler sunuyor

Van'a bağlı Muradiye ilçesindeki doğa harikalarından Muradiye Şelalesi, bölgede etkisini gösteren soğuk hava sebebiyle kısmen dondu.

SEYAHAT 02.01.2022, 21:32 03.01.2022, 15:20
Her mevsim eşsiz güzellikler sunuyor

Her mevsim ayrı manzaraya bürünerek çok sayıda yurttaşın ve turistin ilgisini çekmeyi başaran şelale, kış mevsiminde de güzel görüntüsü ile herkesi kendine hayran ediyor.

Hava sıcaklıklarının sıfırın altında 18 dereceye dek düştüğü ilçede, Bendimahi Çayı'nın üzerinde yaklaşık olarak 20 metre yükseklikten akan şelalenin bir bölümü, soğuk havanın da etkisiyle dondu.

Bölgeye gelen doğa ve fotoğraf tutkunları, soğuk havaya aldırmadan, ortaya çıkan benzersiz manzarayı seyretti, bol bol fotoğraf çekti.

"Görülmesi gereken bir yer"

Fotoğraf tutkunlarından Metin Akarsu, basın mensuplarına, yaz ve ilkbahar mevsiminde gezdiği şelaleyi kış mevsiminde de görme olanağı yakaladığını dile getirdi. 

Buz tutan şelalenin bol bol fotoğrafını çektiklerini söyleyen Akarsu, "Arkadaşlarımızla birlikte şelaleyi fotoğraflama olanağı da yakaladık. Çektiğimiz fotoğraflar arşivlerimizdeki yerini aldı. Burası görülmesi gereken kentteki en güzel mekanlardan yalnızca biri." sözlerini sarf etti.

Öğretmen Emine Galiç Şengöz de fotoğrafçılık kursuna katıldığını kaydederek, "Bugün kursiyer arkadaşlarım ile birlikte buraya geldik. Kışı ayrı güzel, yazı ayrı bir güzel. Tüm doğa tutkunlarını buraya bekliyoruz." şeklinde konuştu.

































Yorumlar (0)