Yıldız oyuncu kadrosuyla ‘Seni Buldum Ya!’ filmi yayınlandı!

Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Reha Erdem’in dijital ortamda hazırladığı yeni filmi “Seni Buldum Ya!” dijital platformda izleyiciyle buluştu. Filmde Serkan Keskin, Ezgi Mola ve Nihal Yalçın gibi yıldız isimler buluştu.

MEDYA 14.03.2021, 15:01 14.03.2021, 15:17
Yıldız oyuncu kadrosuyla ‘Seni Buldum Ya!’ filmi yayınlandı!

Kaç Para Kaç, A Ay, Hayat Var, Kosmos, Korkuyorum Anne ve Koca Dünya gibi bol ödüllü filmlerin başarılı yönetmeni Reha Erdem, tüm dünyanın salgın sürecinin başında karantinada olduğu dönemde dijital bir film çekti. Tamamen bilgisayar kameraları ve cep telefonlarıyla çekilen bir çevrimiçi filmi olan “Seni Buldum Ya!”, dijital platformda izleyiciyle buluştu.

Yıldız oyuncular filmde buluştu

Filmin yıldız oyuncu kadrosunda ise Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun bulunuyor. Filmin yapımcılığını ise Ömer Atay ve Serra Ciliv üstleniyor.2020 Nisan’da karantina sürecinde bilgisayar kameralarıyla çekilen film, karantinayı fırsat bilen ve çevrimiçi bir suç ağı kuran dolandıcıları ve bu ağa düşen kişileri anlatıyor.

Hem komik hem trajikomik hikayeleri barındıran film, pandemi sürecinin etkilerini taşıyan insanlarla başlıyor. Bir dolandırıcılık hikayesi olarak başlayan film; masumun suçluya, suçlunun da masuma dönüştüğü bir dünyada geçiyor.

Yorumlar (0)