Magarsus dizisi bugün seyirciyle buluşuyor

Başrollerinde Merve Dizdar ve Ercan Kesal'ın yer aldığı "Magarsus" dizisi, bugün BluTV'de izleyiciyle buluşacak. Dizinin oyuncularından Merve Dizdar, "Diziyi izleyince neden bu kadar heyecanlandığımızı anlayacaksınız." dedi. Oyuncu Çağlar Ertuğrul ise, "Dizinin, seyircide izler bırakacağını ve hep hatırlanacağını umuyorum." ifadelerini kullandı.

MEDYA 10.08.2023, 11:55 Hakan Öksüz
Magarsus dizisi bugün seyirciyle buluşuyor

Merve Dizdar, Ercan Kesal, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş gibi oyuncuları kadrosunda barındıran "Magarsus" dizisi, bugün BluTV'de yayınlanacak. Yapımcılığını Hepsiburada Premium'un üstlendiği dizi hakkında konuşan BluTV CEO'su Deniz Şaşmaz Oflaz, "Gerçekten heyecanlıyız. Magarsus, bu coğrafyanın hikayelerinden biri." dedi.

Hepsiburada CEO'su Gökçetekin: "Çok etkileyici bir hikaye"

Hepsiburada Premium'un, ülkedeki ilk yerli e-ticaret sadakat programı olduğunu kaydeden Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, "Bu programa kayıt olanlara BluTV üyeliği hediye ediliyor. Magarsus dizisine neden destek verdiğimizi, fragmanları izleyince anlayacaksınız. Çok etkileyici bir hikaye. 7. Berlin TV Series Festivali'nde de ödüle layık görüldü." ifadelerini kullandı.

Merve Dizdar: "Neden bu kadar heyecanlandığımızı anlayacaksınız"

Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filmindeki performansıyla Cannes'da "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülen Merve Dizdar, dizinin oyuncuları arasında yer alıyor. 

Dizinin yönetmeni Yunus Ozan Korkut ile ilk kez çalıştığına değinen Dizdar, "Dizi tarihinin en önemli karakterlerinden biri olacak Tansu. Eğitimini yurt dışında tamamlamış. Şirketin başına geçmek için uğraşıyor. Çağlar Ertuğrul ile dizide kardeşiz. Diziyi izleyince neden bu kadar heyecanlandığımızı anlayacaksınız. Aksiyon da olan bir aile draması." ifadelerini kullandı.

Çağlar Ertuğrul: "Senaryo gerçekten çok sağlam"

Dizinin senaryosunun çok sağlam olduğunu kaydeden oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Yapımcılara teşekkür ediyorum. Bu projede yer aldığım için gururluyum. Bu dizinin, seyircide izler bırakacağını ve hep hatırlanacağını umuyorum. Oyuncu kadromuz şahane. Onlarda aynı sahnede yer aldığım için mutluyum." dedi.

Yorumlar (0)