Zeynep Bastık Kimdir? Müzik Hayatı, Oyunculuğu

MAGAZİN 16.09.2020, 23:55 05.10.2020, 17:24
Zeynep Bastık Kimdir? Müzik Hayatı, Oyunculuğu

Yasak elma dizisi ve Murat Dalkılıç ile yaptığı düet ile tanınan Zeynep Bastık çıkardığı parçalarla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Özellikle rapçi Ezhel’in Felaket isimli şarkısı ile popüler olan Bastık, vokalistlik yaparak müziğe adım atmıştır.

Zeynep Bastık Kimdir?

8 Temmuz 1991 yılında doğan sanatçı Çanakkale doğumludur. Üç yaşında ailesi ile birlikte İzmir’e taşınır. Lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. Sanatçı bir aile içinde büyümüş ve küçük yaşlarda dansa başlamıştır. 2008 yılında Anadolu Ateşi ile dans alanında profesyonel çalışmaya başlar. Özel bit tiyatroda oyunculuk dersleri alır. Ve oyunculuk kariyeri bu şekilde başlar.

Zeynep Bastık Müzik Hayatı

Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yaparak müzik hayatı başlayan Zeynep Bastık, 3 sene bu şekilde vokalistlik yapar. Özellikle Murat Dalkılıç’ın bir güzellik yap albümündeki Lüzumsuz savaş düeti ile tanınmıştır. Profesyonel müziğe 2010 yılında Jackpot grubu ile başlar. 2014 yılında Fırça adlı bir single çıkarmıştır. Bu şekilde solo kariyerine adım atar.

Zeynep Bastık Oyunculuk Geçişleri

Sil Baştan ve Adı Mutluluk gibi gençlik dizilerinde rol alarak oyunculuğa adım atan Bastık, Umuda Kelepçe vurulmaz ve Yasak Elma dizilerinde de yer aldı. Dizilerin yanında reklam filmlerinde de görülen sanatçı, bir çok sanatçı ile yaptığı düetlerle son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Oyunculukta bu şekilde ilerlese de sanatçının ev konserleri büyük ilgi görüyor. Sevilen parçaların coverlerini seslendiren Zeynep Bastık Ezhel’in Felaket isimli şarkısı ile internetin en çok dinlenenleri arasında yerini aldı. You tube üzerinden ünlü şarkıcıların eserlerini seslendirmektedir. Murda ve Mustafa Sandal’ın seslendirdiği eserleri ile de çok beğenilmektedir.

Emine Bulut olayına sessiz kalmayan sanatçı Çeşme Amfi Tiyatro’da konser vermiş ve tüm gelişini Emine Bulut’un kızının eğitimi için bağışlayacağı açıklamasını yapmıştır.

Yorumlar (0)