Yılmaz Morgül: Parasıyla hava atıp asgari ücret alanlara üzülüyor!

Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'un parasıyla hava atıp "asgari ücret alanlara üzüldüğünü" söylediğini belirterek ünlü sanatçıya tepki gösterdi. 

MAGAZİN 04.12.2020, 10:30
Yılmaz Morgül: Parasıyla hava atıp asgari ücret alanlara üzülüyor!

Yılmaz Morgül’den "kürklerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'na bağışlayacağını" söyleyen Bülent Ersoy'a sert tepki geldi. 

Ünlü sanatçı, Bülent Ersoy'un alışverişe 60 bin lira, kürke 40 bin lira ödediğini ve bununla hava attığını söyledi.

"Her türlü şiddete karşıyım"

Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'un "asgari ücret alanlara üzüldüğünü" söylediğini hatırlatarak, ünlü sanatçının bu açıklamasında samimi olmadığını ima etti. 

Bülent Ersoy'un kürklerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'na bağışlamak için çaba harcadığına dikkat çeken Yılmaz Morgül, hayvanlara, çocuklara ve kadınlara yönelik şiddetin her türlü karşısında olduğunu ifade etti. 

"Kürklerini değil mallarını bıraksın"

Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'un kürkleri yerine sahip olduğu malları Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'na bırakması gerektiğini belirtti.

Kürklerin yapımı için hayvanların katledildiğine dikkat çeken Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'un dalga geçer gibi hareket ettiğini söyledi. 

"Şov yapmak için konuşmuş olabilir"

Yılmaz Morgül, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'nın insanlara yönelik şiddete karşı durduğunu ifade etti.

Bülent Ersoy'un şov yapmak için böyle konuştuğunu ileri süren Yılmaz Morgül, ünlü sanatçının iyi niyetli olmadığını kaydetti. 

"Vatandaşlarla dalga geçiyorlar"

Yılmaz Morgül, kendisinin alışverişe fazla para harcamadığını vurgulayarak, alışveriş için 40 bin lira vermediğini söyledi.

Eşofmana bile 20 bin lira verenlerin vatandaşlarla dalga geçtiğini ifade eden Yılmaz Morgül, halkın bu kişilere alkış tuttuğunu belirtti.

"300 liraya giyiniyorum"

Yılmaz Morgül, üzerindeki pantolonun 65 lira, paltonun ise 128 lira değerinde olduğunu belirterek, 300 liraya giyinip dolaştığına dikkat çekti.

Yorumlar (0)