Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı: Menajerinden bakanlığa çağrı

Yeşilçam'ın usta ismi Yılmaz Gruda, sağlık sorunlarından dolayı hastaneye kaldırıldı. Hastanede sorunlar yaşayan Gruda için oyuncunun menajeri, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Sağlık Bakanlığı'na seslendi. Tümay Özokur yaptığı açıklamada, "Normal serviste 5 gün yatmasının ardından düzeldiğinden dolayı çıkartıldı. Lütfen tedavisi yoğun bakımda yapılsın." şeklinde konuştu.

MAGAZİN 13.03.2023, 12:18
Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı: Menajerinden bakanlığa çağrı

Yabancı Damat, İşler Güçler gibi dizilerdeki efsane oyunculuğu ile bilinen Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Yılmaz Gruda, sağlık sorunlarından dolayı hastanede tedavi gördü.

Fakat Gruda tedavisi sonrasında taburcu edildi. Durumundan iyileşme görülmeyen 92 yaşındaki oyuncunun menajeri Tümay Özokur, sosyal medya hesabı üzerinden bakanlığa seslendi ve yardım talep etti.

"Lütfen yoğun bakım tedavisi gerçekleştirilsin"

Birsen Altuntaş'ın haberinde, Ayşen Gruda'nın eski eşi olan Yılmaz Gruda'nın menajeri Tümay Özokur, usta oyuncuya aciliyetle müdahale gerçekleştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı'na çağrı yaptı.

Özokur yaptığı paylaşımda, "Hocamız, ustamız, Yılmaz Gruda Şişli Etfal Seyrantape Kampüsü kırmızı alanda yatmaktadır. Hekimler servis veya yoğun bakıma karar vermek üzere. 4 gün öncesinde 5 gün boyunca serviste yatırıldı ve düzeldi diye çıkartıldı. Lütfen tedavisi yoğun bakımda gerçekleştirilsin." şeklinde konuştu.

Tedavisi yoğun bakım ünitesinde yapılıyor

Usta aktörün tedavisi ise gelen son habere göre yoğun bakım ünitesinde gerçekleştiriliyor. Şahmaran dizisi sonrasında son olarak "Üç Günlük Dünya" isimli filmde rol olan Gruda'nın değerlerinin halihazırda çok yüksek olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)