Yıldız Tilbe’ye Tarkan şoku: Teklifini kabul etmedi!

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli tarafından başlatılan ve müzik sektörünün salgın nedeniyle zor günler geçirmesinden kaynaklı yapılan meydan okuma olay oldu. ‘Hepimiz İçin Ses Ver Türkiye’ adıyla başlatılan akıma Kekilli, topu Yıldız Tilbe’ye attı. Tilbe ise ‘Kış Güneşi’ şarkısını söyleyerek topu Tarkan’a atmak istedi. Ancak Tarkan, verdiği cevapla başta Yıldız Tilbe olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi!

MAGAZİN 04.05.2021, 14:15 04.05.2021, 17:33
Yıldız Tilbe’ye Tarkan şoku: Teklifini kabul etmedi!

Salgın nedeniyle zor günler geçiren ve konser veremeyen ünlü sanatçılar, bu duruma tepki vermek amacıyla bir girişimde daha bulundu Girişimi başlatan ünlü sanatçı Murat Kekilli,  sanat camiasını ‘Hepimiz İçin Ses Ver Türkiye’ etiketiyle sanatçıları davet ederek müzik sektörünü ayağa kaldırmayı amaçladı. Bu kapsamda ‘Delikanlım’ şarkısını söyleyen Kekilli, Yıldız Tilbe’yi bu akıma davet etti. Akıma dahil olmayı kabul eden Tilbe, bir süre topu kime atacağını düşünmeye başladı. Hatta şu an görsel açıdan iyi olmadığını ve enstrümanı olmadığını da söyleyen Tilbe, ilk önce Zeki Müren’i anarak ona pas atacağının şakasını yaptı. Ancak daha sonra videosunu çeken ve pas atacağı kişiyi açıklayan Tilbe, bir paylaşım yaptı.



Pası Tarkan’a attı

Kendisini videoya çekerek ‘Kış Güneşi’ şarkısını söyleyen Tilbe, akımda top ünlü şarkıcı Tarkan’a atmak istedi. Videonun sonunda Tarkan’a seslenen Tilbe, Tarkan’a topu kime atmak istediğini seçebileceğimi söyledi. Eğer ki bir top hakkı daha olsaydı Orhan Gencebay’a atabileceğini söyleyen Tilbe, tek hakkı olduğunu düşündüğünü söyledi. Ancak Tilbe’ye yazılı bir ‘tweet’ atarak cevap veren Tarkan, başta Yıldız Tilbe olmak üzere herkesi şoke etti.



Tarkan’dan ret yedi, Gülşen’den ses çıkmadı

Yıldız Tilbe’ye seslenen ve onu çok sevdiğini yazan Tarkan, Tilbe’yi geri çevirmeyi istemeyeceğini söyledi. Ancak bu meydan okumanın neden başladığını ve nasıl bir amaca hizmet edeceğini anlamadığını belirten Tarkan, bunun bir parçası olmanın içinden gelmediğini söyledi. Tarkan’ın bir başkasına top atmasını rica etmesi üzerine Tilbe, Tarkan’a teşekkür etti.



Daha sonra pası Gülşen’e atmak isteyen Tilbe’ye, bir süre yanıt gelmemişti. Ancak Tilbe, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun annelerinin vefat ettiğini öğrendi. Ardından çifte baş sağlığı dileyen Tilbe, kime pas atacağını bilemedi. Ardından kedisinin derdine düşen Tilbe, kaybolduğunu sandığı kedisini evin uç köşesinde buldu.

Yorumlar (0)