Yıldız Tilbe son paylaşımıyla tepki çekti

Sokak köpeklerine ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla tartışma yaratan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, bu defa da tüylerini boyadığı kedisiyle gündeme oturdu.

MAGAZİN 21.04.2022, 21:03 22.04.2022, 14:16
Yıldız Tilbe son paylaşımıyla tepki çekti

Ünlü sanatçı Tilbe'nin sosyal medya hesabı üzerinden, "Sahipsiz köpekler toplanmalı ve hayvan barınaklarına götürülmelidir. Hayvansever ve aklı başında personeller tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpeklerin yaşadığı bölgenin halkı ise zehirli et yedirsin ve hepsi geberip gitsin. İnsanları parçalamak nedir ya?" ifadelerini kullanmış ve uzun bir süre gündem olmuştu. 

Yeni paylaşımına tepki yağdı

Tepkilerin hızı kesilmemişken Tilbe yine hayvanseverleri çok kızdıracak bir paylaşımda bulundu. 

Tüylerine boya sürdüğü kedisini "Hehe" notuyla paylaşan ünlü şarkıcı, kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bahse konu paylaşımının ardından Yıldız Tilbe'ye sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.
 

Suç duyurusunda bulunmuştu

Sokak köpeklerine ilişkin paylaşımının ardından kimi hayvan severler ile hayvan haklarını koruyan kimi kurumlar, Yıldız Tilbe için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Konuya dair Çağlayan’da yer alan İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Yıldız Tilbe, avukatı Handan Bakbak aracılığıyla kendisini hakaret ve tehdit ettiğini iddia ettiği kişiler için savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. 

Yorumlar (0)