Yıldız Tilbe'nin "yer çekimi" paylaşımı olay oldu: "Yer çekse böyle mi olur!"

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla dikkatleri üzerine çok konuşuldu. Öncesinde farklı konularda attığı tweetlerle gündem olan Tilbe şimdi ise yer çekiminin olmadığını iddia etti.

MAGAZİN 01.03.2023, 14:12
Yıldız Tilbe'nin "yer çekimi" paylaşımı olay oldu: "Yer çekse böyle mi olur!"

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla dikkat çekmeyi sürdürüyor. Ünlü isim, bu defa yapmış olduğu paylaşımla dünyanın bir yer çekimi olmadığını ifade etti ve tezini kanıtlamak amacıyla çeşitli kanıtlar sundu.

Yıldız Tilbe'nin yer çekimi çıkışı çok konuşuldu

Sosyal medyada Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla sıkça konuşulan Tilbe, bu defa ise yer çekimine ilişkin şaşırtan bir paylaşım yaptı.

Sanatçı, yer çekiminin olması halinde her şeyin yerin dibine geçeceğini söyledi.

"Yer çekimi olsaydı hiçbir şey yeryüzünde duramazdı, yerin dibine geçerdi"

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Tilbe, "Bence yer çekimi diye bir şey yok, eğer olsaydı hiç kimse ve hiçbir şey yeryüzünde duramazdı ve yerin dibine geçerdi." ifadelerini kullandı.

"Yer çekse böyle mi olur?"

Tilbe, "Her şey, güneş nasıl havadaysa, gezegenler nasıl yerinde dönüp duruyorsa bizler de öyle duruyoruz. Yerçekimi nasıl olsun, yer neden çeksin. Uçan hayvanlar bile yerçekiminin olmadığını ispatlama yeter benim için. Her şey birbirini itiyor bence, bu bir çekim değil itim gücü. Yer de bizi itiyor bence, gök de... Farkında değiliz, yoksa yürüyemezdik.

Newton'la aynı fikirde olmak zorunda mıyım? Yer çekimi imkansız, ısrar etmeyin." diyerek isyan etti.

Yorumlar (0)