Tuba Büyüküstün: Kendimle randevudayım!

Ekin Mert Daymaz ile ilişki yaşadığı iddia edilen Tuba Büyüküstün, kendisiyle ilişki yaşadığını ve kendisiyle sona ermeyen bir randevuda olduğunu ifade etti. 

MAGAZİN 28.11.2020, 11:20
Tuba Büyüküstün: Kendimle randevudayım!

Tuba Büyüküstün, uzun bir süre Umut Evirgen ile ilişki yaşamıştı. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde Umut Evirgen ile ilişkisini bitiren Tuba Büyüküstün'ün adı yeniden aşk dedikodularına karıştı.

Ünlü oyuncunun, Ekin Mert Daymaz ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü. Söz konusu ilişkiye Günay Karacaoğlu'nun aracılık ettiği iddia edildi.

Tuba Büyüküstün ile Günay Karacaoğlu'nun 2010 senesinden beri dost olduğu, "20 Dakika" ve "Gönülçelen" dizilerinde beraber oynadıkları biliniyor. 

Ekin Mert Daymaz ile ilişki yaşadığı iddia edilen 38 yaşındaki oyuncu, daha fazla sessiz kalamadı. İlişkilerinin öğrenilmemesi için sosyal medya hesabından Ekin Mert Daymaz'ı takip etmediği öne sürülen Tuba Büyüküstün, iddialara yanıt verdi. 

"Aşkı yakıştırdığınızı biliyorum"

Tuna Büyüküstün, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine aşkı yakıştırdıklarını ve bunun adına "ilişki" dendiğini ifade etti.

Kendisi adına mutlu olunduğunu veya kendisinin kötülendiğini belirten 38 yaşındaki oyuncu, şu anda kendisiyle bir ilişki yaşadığını belirtti.

"Kendi ellerimi tutuyorum"

Tuba Büyüküstün, kendisiyle sona ermeyen bir randevuda olduğunu kaydederek, kendi gözlerinin içine baktığını aktardı.

Kendi ellerini tuttuğuna dikkat çeken ünlü oyuncu, ilk olarak kendi ruhuna dokunması ve "aşkın kendisi" olması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar (0)