Survivor Evrim'in babasından çağrı: Kızımı eleyin!

Survivor yarışmacısı Evrim Keklik'in babası Hayrettin Keklik, kızının sürekli yokluk adasına gönderilmesine sitem ederek Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu. Hayrettin Keklik, "Lütfen kızımı eleyin." dedi.

MAGAZİN 25.04.2022, 22:27 26.04.2022, 16:35 Hakan Öksüz
Survivor Evrim'in babasından çağrı: Kızımı eleyin!

Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor All Star yarışması nefes kesiyor. Önceki yılların en iyi isimlerinin alındığı yarışmanın zorluk derecesi iyice artırıldı. Yarışmacıların potaya çıktıktan sonra gittikleri ve bir gün boyunca yalnız şekilde vakit geçirdikleri "yokluk adası", bu yılın en zorlayıcı cezalarından biri oldu.

Yokluk adası nedir?

Yarışmacılar, takım arkadaşları tarafından performans düşüklüğü ve takım içi huzurun bozulması gibi nedenler yüzünden oy çokluğuyla yokluk adasına gönderilebiliyor. Burada sadece yatmak için tahta bir sedye bulunuyor. 

Yarışmacılar, ortada bulunan tek kameranın ışığı açılınca kendilerini anlatmak için konuşma yapıyor. Bunun dışında kendilerini oyalamak için herhangi bir şey yapmaları ve oradan ayrılmaları yasak.

Evrim Keklik için yokluk adası adeta ev oldu!

Evrim Keklik, son zamanlarda yokluk adasına en fazla gönderilen isimlerin başında geliyor.

Kızının sık sık yokluk adasına gönderilmesine daha fazla dayanamayan Evrim Keklik'in babası Hayrettin Keklik, Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu.

"Hayranlarının yüzüne bakamıyoruz"

Evrim'in performansının gayet iyi olduğunu ancak buna rağmen her seferinde yokluk adasına gönderildiğini hatırlatan Hayrettin Keklik, kızının haksızlığa uğradığını belirtti. 
Acun Ilıcalı'ya "Lütfen kızımı eleyin" çağrısında bulunan Hayrettin Keklik, "Hayranlarının yüzüne bakamıyoruz. Her hafta SMS göndermek zorunda kalıyorlar. Bu yükün altından kalkamıyoruz."  ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)