Şeyma Subaşı, Şevval Şahin'e sahip çıktı!

Şeyma Subaşı, katıldığı bir programda zor dakikalar yaşayan Şevval Şahin'e destek oldu. Şubaşı, Türk milletinin çok kıskanç olduğunu belirterek, Şahin'in her zaman arkasında olduğunu söyledi. 

MAGAZİN 26.10.2020, 12:46 26.10.2020, 13:03
Şeyma Subaşı, Şevval Şahin'e sahip çıktı!

CNN Türk'ün Sorgu Sual programına katılan Şevval Şahin, sunucular tarafından adeta genel kültür testinden geçirilmişti.

Şevval Şahin'den İstiklâl Marşı'nı okuması istenmiş, bunu kabul etmeyince de İstiklâl Marşı'nı kimin yazdığı sorulmuştu.

Daha sonra Türkiye'nin kaç coğrafi bölgeye sahip sorulan Şevval Şahin, buna da yanıt vermemişti.

Şevval Şahin'e Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı tanıyıp tanımadığı sorulmuştu. Söz konusu sorular nedeniyle Miss Turkey 2018 Güzeli oldukça zor dakikalar geçirmişti.

Bunun üzerine açıklamada bulunan Şevval Şahin, sosyal sorumluluk projesi nedeniyle masaya oturduğunu ancak kendisine yeni tip koronavirüs (Covid-19), erkek arkadaşı, doğum günü partisi ve Türklüğüne yönelik sorular yöneltildiğini ifade etti. 

Şevval Şahin, aslında programı terk edeceğini ama kendisini ikna ettiklerini ve tekrar masaya oturduğunu söyledi. 6 yaşından beri İngiltere'de yaşadığını ve söz konusu sorulara yanıt verememesinin çok normal olduğunu belirten Şevval Şahin, programın sunucularına dava açılacağını söyledi. 

Şeyma'dan destek geldi

Bunun üzerine Şeyma Subaşı, Şevval Şahin'i destekleyen isimlerden biri oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şeyma Subaşı, Şevval Şahin'e haksızlık yapıldığını söyledi. 

Kendisinin 30 yaşında olduğunu, Şevval Şahin'in ise henüz 20 yaşında olduğunu belirten Şeyma Subaşı, aynı olayların kendi başından da geçtiğini ifade etti.

"Şevval çok iyi yerlere gelecek"

Şeyma Subaşı, Türk milletinin çok kıskanç olduğunu belirterek, insanlara haksızlık edildiğini ve bundan beslenildiğini kaydetti.

Bu tarz karaktere sahip olan insanlar için üzüldüğüne dikkat çeken Şeyma Subaşı, Şevval Şahin'in çok güzel bir kız olduğunu ve kendisinin çok iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Şeyma Subaşı, Şevval Şahin'in bu olaylara takılmaması ve üzülmemesi gerektiğini belirterek, her zaman arkasında olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)