Şevval Şahin: Kimin ne düşündüğü umurumda değil!

Korona partileri ile sık sık gündeme gelen Şevval Şahin, sürekli İngilizce kelimeler kullanması nedeniyle kendisine gelen tepkiler üzerine "Kimin ne düşündüğü umurumda değil." açıklamasında bulundu. 

MAGAZİN 15.10.2020, 13:02 15.10.2020, 13:19
Şevval Şahin: Kimin ne düşündüğü umurumda değil!

Şevval Şahin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde sık sık parti düzenlemesi nedeniyle tepki çekiyor. 

2018 Türkiye güzeli, 30 Ağustos günü erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral için villada kalabalık bir doğum günü partisi vermişti. Söz konusu partinin ardından Yiğit Marcus Aral, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı. 

Şevval Şahin, daha sonra kendi doğum gününü de oldukça kalabalık bir arkadaş grubu ile kutlamış, eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. 

Partide yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine dikkat edildiğini iddia eden Şevval Şahin, bu durumun insanlar tarafından ciddi derecede abartıldığını söylemişti. 

Şevval Şahin, katıldığı bir Youtube programında, beslenme alışkanlıklarından bahsetti. 2018 Türkiye güzeli, konuşurken sürekli İngilizce kelimeler kullandı. Şevval Şahin, öğle yemeği yerine "lunch" ifadesini kullandı. 

Akşam saat 8-9 civarında yemek yediğini kaydeden Şevval Şahin, daha sonra aşırı yeme hali anlamına gelen "binge eating mode" ifadesini kullandı.

2018 Türkiye güzeli, dinlenme yerine "Netflix and chill", dondurma yerine "ice cream", cips yerine "chips", çikolata yerine "chocolate" kelimelerini kullandı. 

Şevval Şahin'in konuşurken neredeyse tamamen İngilizce kelimeler sarf etmesi şaşkınlığa uğrattı. 

"Anadilim İngilizce"

Uzun süre İngiltere'de yaşadığını ve anadilinin İngilizce olduğunu iddia eden Şevval Şahin, kimin ne düşündüğünün umurunda olmadığını söyledi. 

Şevval Şahin, kendisini Türk olarak gördüğünü ve bununla gurur duyduğunu ifade etti.

"Cool görünmeye ihtiyacım yok"

Cool görünmek için İngilizce kelimeler kullandığını iddia edenlerin olduğunu belirten Şevval Şahin, böyle bir şeye ihtiyacı olmadığını kaydetti. 

"Estetikli olmak normal"

Şevval Şahin, estetik yaptırmasına rağmen Türkiye güzeli seçildiği gerekçesiyle tepki çekmişti. Bunun anormal bir durum olmadığını belirten Şevval Şahin, güzellik yarışmalarına katılan birçok kişinin estetikli olduğunu ileri sürdü.

Yorumlar (0)