Seyfi Dursunoğlu'nun bedeni kadavra olarak kullanılmadı!

Seyfi Dursunoğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Öldükten sonra bedeninin kadavra olarak kullanılmasını istediğini belirten Dursunoğlu'nun vasiyetinde böyle bir ifadenin yer almadığı ifade edildi. 

MAGAZİN 20.07.2020, 15:02
Seyfi Dursunoğlu'nun bedeni kadavra olarak kullanılmadı!

Seyfi Dursunoğlu, 17 Temmuz'da vefat etmişti.

"Huysuz Virjin" lakabıyla gönüllere taht kurmayı başaran Seyfi Dursunoğlu'nun cenazesi, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cenazeye Gülben Ergen ve Deniz Seki gibi birçok sanatçının katıldığı görüldü. 

Seyfi Dursunoğlu, önceden verdiği bir röportajda, vefatının ardından bedeninin kadavra olarak kullanılmasını istediğini belirtmişti.

Fakat böyle bir ifadenin ünlü sanatçının vasiyetinde bulunmadığı, yalnızca röportajda söylediği ortaya çıktı.

Seyfi Dursunoğlu kimdir?

Seyfi Dursunoğlu, Trabzon'da 1932 senesinde dünyaya geldi. 18 sene boyunca Sosyal Sigortalar Kurumu'nda (SGK) devlet memuru olarak çalıştı. 

1970 yılında "Huysuz Virjin" lakabı ile küçük yerlerde sahneye çıkmaya başlayan Seyfi Dursunoğlu, daha ünlü yerlerden de teklifler aldı. Seyfi Dursunoğlu, her sene İzmir Fuarı'nda ünlü isimlerle beraber sahneye çıkmaya başladı. Böylece televizyona çıkmasa da iyice tanınmaya başladı. 

Seyfi Dursunoğlu, Öztürk Serengil'in TRT'deki yarışma programına katıldı. Burada Öztürk Serengil'e verdiği komik yanıtlarla tanınan Seyfi Dursunoğlu, popülerliğini artırdı.

"Huysuz Virjin" tiplemesiyle oldukça açık sözlü olması ve esprili bir dil kullanarak konuşması, onun ününe ün kattı. Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Show isimli programıyla kendisini Türk halkına iyice sevdirdi. "Popstar Türkiye" isimli yarışmada, Deniz Seki ve İbrahim Tatlıses gibi isimlerle beraber jüri üyeliğini üstlendi. 

Seyfi Dursunoğlu, 2012 yılında "Huysuz'la Dans Eder misin?" isimli programın sunuculuğunu yaptı.

Aynı sene "Benzemez Kimse Sana" isimli programda jüri üyeliğini üstlendi.

"Doritos Akademi reklamlarında da boy gösteren Seyfi Dursunoğlu'nun "Huysuz Virjin" lakabıyla seslendirdiği "Katina" adlı bir şarkısı da vardı.

Seyfi Dursunoğlu, 24 Ocak 2015 tarihinde "Benzemez Kimse Sana" isimli programın üçüncü sezonunda tekrar jüri üyeliği yaparken, en son 2017'den 2018 senesine geçilirken "Huysuz'la Yılbaşı Özel" programını sundu.

Yorumlar (0)