Serenay Sarıkaya'nın eski aşkları Kerem Bürsin ile Cem Yılmaz bir araya geldi

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri Kerem Bürsin ve Cem Yılmaz bir araya geldi. 

MAGAZİN 01.06.2022, 15:58 02.06.2022, 14:30
Serenay Sarıkaya'nın eski aşkları Kerem Bürsin ile Cem Yılmaz bir araya geldi

Kerem Bürsin ile 4 yıllık ilişkisine son veren Serenay Sarıkaya, Bürsin’den ayrıldıktan sonra kendisinden 18 yaş büyük olan ünlü komedyen Cem Yılmaz'la aşk yaşamaya başlamıştı.

Bürsin’den ilişki yorumu: “Benimle ilgisi yok”

Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın ilişkisi ile ilgili düşünceleri sorulan Kerem Bürsin, "“Açıkçası olaya dahil olmak istemiyorum. Benimle ilgili bir mesele yok. Herkes mutlu olsun, güzel olsun.” açıklamasını yapmıştı.

"Bi bu kalmıştı"

Kerem Bürsin'in ilişkisi ile ilgili yorum yapmasına tepki gösteren Cem Yılmaz ise sosyal medya hesabı üzerinden “Bizim için problem yok yeter ki onlar mutlu olsun" yazılı bir Birleşmiş Milletler bayrağını sosyal medya sayfasından paylaştı. Paylaşımına da "Bi bu kalmıştı, iyi oldu.” notunu düştü.

Serenay mağdurları

Serenay Sarıkaya ilişki yaşayan Kerem Bürsin ile Cem Yılmaz, dün akşam bir mekanda bir araya geldi. Sosyal medyaya görüntüleri düşen ikili, kalabalığa aldırmadan sohbet etti. Hatta zaman zaman Cem Yılmaz'ın, konuşma esnasında kolunu Bürsin'in omuzlarına atıp sarıldığı görüldü.

Merak konusu oldu

Kerem Bürsin ile Cem Yılmaz’ın bu samimi pozları ve ne konuştukları merak edildi. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları "Duyamıyoruz sesli konuşun" yorumları yaptı.

Yorumlar (0)