Seren Serengil, çiçeği burnunda anne olan Buse Varol’u hedef aldı!

“Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programının yorumcularından Seren Serengil, ikinci çocuğu Eliz’i doğuran oyuncu Buse Varol’u hedef aldı. Serengil Varol’u, şarkıcı Alişan’la evlenerek kendisini garantiye aldığını ileri sürdü.

MAGAZİN 10.02.2021, 15:35 11.02.2021, 12:36
Seren Serengil, çiçeği burnunda anne olan Buse Varol’u hedef aldı!

Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olan ve şarkıcı Alişan’la evli olan Buse Varol, bu kez Seren Serengil’in gazabına uğradı. “Söylemezsem Olmaz” adlı programın sunucularından olan Serengil, Bircan Bail ve Arto ile beraber sundukları programda, Alişan ve Buse Varol’un ikinci çocuklarını dünyaya getirmeleri üzerine konuştu.


Seren Serengil: “Buse Varol, kendini garantiye aldı.”

Programda Bircan Bali'nin Alişan’ın babalığına laf edilmemesi gerektiğini ve bunun onun sevilip sevilmesiyle alakalı omadığını söylemesi üzerine, Seren Serengil konuya girdi. Serengil, Alişan’ın karısına el üstünde tuttuğu ve çok iyi bir hamilelik geçirttiğini belirtti. Buse Vaol’un her istediğinin yapıldığını belirten Serengil, Varol’un Alişan sayesinde görüp görebileceği en iyi muameleyi yaşadığını ima etti. Buse Varol’un daha önce çok tanınan ve ünlü bir oyuncu olmadığını söyleyen Serengil, Varol’un Alişan’la evlenerek hayatını garanti altına aldığını düşündüğünü söyledi.

Ayrıca Alişan’ın örnek alınması gereken iyi bir eş olduğunu söyleyen Serengil, Buse Vaol’un çok akıllı bir kız olduğunu söyledi. Seren Serengil’in Buse Varol hakkında söylediği bu sözler ise, sosyal medyada oldukça tepki topladı. Özellikle Serengil’in Varol’a çiçeği burnunda bir anne iken ve lohusa döneminde böyle sözler sarf edilmesinin doğu olmadığı söylendi. Konu hakkında Alişan’ın ne cevap vereceği ise belirsizliğini koruyor…

Yorumlar (0)