Serdar Ortaç namaza başlamak için 60 yaşını bekliyor! İşte sebebi

Sosyal medya üzerinden canlı yayın açan ve hayranlarıyla dertleşen Serdar Ortaç, namaza başlama ve köye yerleşme planından bahsetti. 60 ili gezerek son turnesini yapacağını kaydeden ünlü şarkıcı, namaza başlamak için 60 yaşını seçti.

MAGAZİN 23.08.2023, 15:27 Hakan Öksüz
Serdar Ortaç namaza başlamak için 60 yaşını bekliyor! İşte sebebi

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son yıllarda özel hayatında ve iş hayatında yaşadığı zorlukları sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Melankolik bir havaya bürünen 53 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyadan açtığı canlı yayınlarda magazinin gündemine damga vuran açıklamalarda bulunuyor.

"Bundan sonra şarkılarımı dullara okuyacağım"

5 yıl evli kaldığı ve 2019'da boşandığı Chloe Loughnan'ın kendisinden aldığı yüksek nafakadan dert yanan Serdar Ortaç, Bursa Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde, "Bundan sonra şarkılarımı dullara okuyacağım." ifadelerini kullanmıştı.

"Namaza başlamak için şimdi doğru zaman değil"

Aktif şekilde kullandığı sosyal medyadan açtığı canlı yayınlar üzerinden takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç, namaza başlama planından bahsetti. Namaza başlamak için şimdi zamanının olmadığını kaydeden Ortaç, "Namaz kıldıktan sonra konsere çık, içki ikram etsinler. Neye yarayacak? Öyle olunca yaptığım sevap mı olacak, günah mı?" dedi.

2024'te müziği bırakacak

Kendisini bu hayatta en fazla mutlu edecek şeyin "Allah'ın rahmeti" olduğunu belirten Serdar Ortaç, köye yerleşeceğini açıkladı. Kararının son derece kesin olduğunu vurgulayan Ortaç, 60 ili gezerek son turnesini yapacağını ve 2024'te müziği bırakacağını belirtti.

Yorumlar (0)