Selin Ciğerci: 4 adam eve girdi, yardımcım kuş gibi korktu

Çeşme'deki evine giren 4 hırsız nedeniyle yardımcısı Tea'nın korkudan kendine gelemediğini belirten sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, polis giderek olanları anlattı. Çok sinirli olduğunu söyleyen Ciğerci, başına gelenleri sosyal medyadan paylaştı.

MAGAZİN 05.12.2022, 09:47 06.12.2022, 09:39 Hakan Öksüz
Selin Ciğerci: 4 adam eve girdi, yardımcım kuş gibi korktu

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin başı, son günlerde hırsızlarla dertte. Çeşme'deki evine hırsızların girdiğini kaydeden Selin Ciğerci, karakola koştu. Ciğerci'nin hayranları, hırsızların kendisine zarar verip vermediğini merak etti. Asistanıyla birlikte karakola giderek şikayetçi olan Selin Ciğerci, 4 adamın evine girdiğini söyledi.

"Polise anlatınca onlar bile şaşırdı"

Başına gelenleri sosyal medya hesabından da paylaşan internet ünlüsü Selin Ciğerci, hırsızların su ve tatlı isteyerek eve girdiğini belirtti. Eve giren 3 kişinin, yardımcısı Tea'yı oyaladığını söyleyen Ciğerci, "4 adam eve girdi. Diğerleri yardımcımı oyalarken bir tanesi nargileyi ve bazı eşyaları çalmaya başladı. Polise anlatınca onlar bile şaşırdı. Yardımcım Tea halen daha korkudan kendine gelemedi." ifadelerini kullandı.

"İnanılmaz sinirliyim"

Yapılan şeyin "haneye tecavüz" olduğunu vurgulayan Ciğerci, "Kameralardan her şey görülüyor. Geldikleri aracın plakası, sokağa giriş ve çıkışları... Her şey elimde. Çaldıkları şey fazla değerli değil ama yardımcım çok korkmuş. İnanılmaz sinirli haldeyim." dedi.

Yorumlar (0)