Sefirin Kızı çekimleri 25 Ekim'de başlıyor! Sefirin Kızı ne zaman ekranlarda? Dizinin oyuncu kadrosu

Dizinin başrolunde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı Sefirin Kızı dizinin çekimlerine 25 Ekim'de Muğla'da başlangıç yapılacak. Sefirin Kızı'nın konusu ve oyuncuları merak edilenler arasında yer alıyor. Peki Sefirin Kızı ne zaman başlıyor? konusu ne?

MAGAZİN 22.10.2019, 11:03
Sefirin Kızı çekimleri 25 Ekim'de başlıyor! Sefirin Kızı ne zaman ekranlarda? Dizinin oyuncu kadrosu

Sefirin Kızı ne zaman sorusu merak edilenler arasında yer aldı. Yapımını NGM ve O3 Medya'nın yaptığı Sefirin Kızı dizisinin kadrosu da netleşmeye başladı. Star TV'de izleyici ile buluşacak olan Sefirin Kızı dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak yer alıyor. Peki Sefirin Kızı hangi kanalda başlayacak? 

neslihan atagül ile ilgili görsel sonucu

Yapımına NGM ve O3 Medya'nın ortak olduğu Star TV'nin iddialı projesi Sefirin Kızı dizisinin başrolünde yer alan Engin Akyürek yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu'nu, Neslihan Atagül Doğulu ise Sefirin kızı Nare'ye hayat verecek.

engin akyürek ile ilgili görsel sonucu

Heyecanla beklenen dizinin yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak yaparken, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme aldı.

Dizinin oyuncu kadrosu 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, yakın çekim

Başrollerinde Neslihan Atagül ile Engin Akyürek yer alan Sefirin Kızı kadrosunda; Erhan Alpay, Uraz Kaygılaroğlu, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü, Tülin Yazgan, Gonca Cilasun yer alıyor.

Yorumlar (0)