Seda Fettahoğlu'nun ölümüne ilişkin kahreden detay: İntihar mı etti?

Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın gibi sevilen dizilerde aldığı roller ile tanınan 44 yaşındaki İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu'ndan dün acı haber geldi. Başarılı oyuncu Fettahoğlu, Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü olarak bulundu. Olaya ilişkin çalışma başlatan emniyet güçleri Fettahoğlu'nun yanı başında üzerinde bulundurma ruhsat kaydı olan bir silah ile bir adet boş kovan buldu. Fettahoğlu'nun çantasında ise antidepresan ilaçlar çıktı. Tüm bu gelişimlerin üzerine ünlü oyuncunun ölümüne ilişkin kahreden bir detay daha gün yüzüne çıktı.

MAGAZİN 28.09.2023, 14:56 29.09.2023, 17:56
Seda Fettahoğlu'nun ölümüne ilişkin kahreden detay: İntihar mı etti?

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu'ndan dün acı haber geldi. 44 yaşındaki Fettahoğlu Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü olarak bulundu.

İstanbul Beyoğlu'nda yürüyüş yapmak için parka giden üniversite öğrencisi bir genç önce silah sesi duyduğunu sonra da yerde yatan bir kadın gördüğünü polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'ndeki 10 Aralık Şehitler parkında bir kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan inceleme sonucunda cesedin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Seda Fettahoğlu'na ait olduğu tespit edildi.

Seda Fettahoğlu intihar mı etti?

İntihar ettiği iddia edilen Fetathoğlu'nun hemen yanı başında üzerine kayıtlı olan 1 ruhsatlı tabanca ve içerisinde şarjöre basılı 7 fişek ile boş bir kovan bulundu. Ayrıca ekiplerin olay yerinde yaptığı inceleme çalışmasında çantasında oyuncunun çantasında çok sayıda antidepresan ilaç olduğu görüldü.

‘‘Başından vurulmuş, yatıyordu’’

Fettahoğlu’na ait cesedi bulan üniversite öğrencisi F.A'nın polis ekiplerine verdiği ifadesinde "Parkta yürüyüş yaptığım sırada silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne doğru gittiğimde başından vurulmuş ve sırt üstü yatan bir kadın gördüm. Bunun üzerine hemen polis ekiplerine haber verdim" ifadelerini kullandı.

Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından oyuncu Seda Fettahoğlu'nun cesedi Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devem ederken, parkta güvenlik kamerası olmadığı tespit edildi.

‘‘Canımız Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsündeyiz’’

Fettahoğlu’nun ölümüyle ilgili açıklama yapan Şehir Tiyatroları, "Tiyatromuzun başarılı oyuncusu, canımız Seda Fettahoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü içerisindeyiz. Acımız çok büyük. İstanbul Şehir Tiyatrosu ailemizin, yakınlarının, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ: Ah be canım hiç oldu mu?

Çocuklar Duymasın dizisinde Seda Fettahoğlu ile rol alan Pınar Altuğ, ölüm haberini duymasının ardından "Ah be canım hiç oldu mu?" ifadeleri ile üzüntüsünü paylaştı.

Gülse Birsel: Başımız sağ olsun

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel ise birlikte çalıştığı Fettahoğlu’nun vefatı için mesaj yayınladı. Birsel “Komedi Türkiye ve Yalan Dünya dizisinde birlikte çalıştığımız başarılı arkadaşımız Seda Fettahoğlu’nu kaybettik. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Fettahoğlu’nun yalnızca 4 gün önce ‘‘yaşamı sev, bedeni koru’’ notu ile bir fotoğrafını yayınlamıştı.

Yorumlar (0)