Çocuklar Duymasın’ın sevilen oyuncusu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu

Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan sevilen oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'da bir parkta ölü olarak bulundu. Yapılan inceleme çalışmaları sonucuna göre ünlü oyuncunun hayatına son verdiği tahmin ediliyor.

MAGAZİN 27.09.2023, 17:12 28.09.2023, 17:55
Çocuklar Duymasın’ın sevilen oyuncusu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu

Çalıkuşu, Kanlı Nigar ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu'ndaki bir parkta cesedi bulundu.

İntihar ettiği tahmin ediliyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, emniyet güçleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesindeki Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kadının cansız bedenini buldu. Yapılan incele çalışmalarının ardından hayatına son verdiği tahmin edilen kadının, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu tespit edildi.

Son paylaşımı üzdü: Yaşamı sev, bedeni koru

Hayatına son verdiği tahmin edilen sevilen oyuncunun 4 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise sevenlerini kahretti. Instagram hesabı üzerinden güldüğü bir pozunu paylaşan oyuncu fotoğrafının altına "Yaşamı sev, bedeni koru" notu yazmış. Oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ise "Gülmek sana çok yakışıyor" şeklinde yorumlar geldiği görüldü.

Seda Fettahoğlu kimdir?

1979’da Trabzon'da dünyaya gelen Seda Fettahoğlu, 1997 yılında Trabzon Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra 2022 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İngilizce bilen oyuncu Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme sanatıyla da ilgileniyordu. Fettahoğlu, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda sahne aldı.

Başarılı oyuncu son olarak, Kanal D ekranında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldı. Dizide "Sultan" karakterini canlandıran Seda Fettahoğlu, Haluk ve Meltem'in dünürü, Havuç'un da kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Yorumlar (0)