Şebnem Ferah'ın makyajsız fotoğrafına yorum yağdı

Şebnem Ferah, makyajsız halini sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaştı. Ferah'ın takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

MAGAZİN 04.10.2020, 21:03
Şebnem Ferah'ın makyajsız fotoğrafına yorum yağdı

Makyajsız fotoğraf modasına Şebnem Ferah da dahil oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden doğal halini paylaşan Ferah'ın fotoğrafına çok sayıda yorum geldi.

Paylaşmasının ardından kısa bir zaman geçmişken yorum ve beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafa kullanıcılardan güzel yorumlar da geldi, şaşıranlar da oldu.

Instagram'da 395 bin takipçisi olan Şebnem Ferah, Mayın Tarlası, Sil Baştan gibi şarkılarla Türk müziğinde hafızalara kazındı.

Şebnem Ferah kimdir?

12 Nisan 1972 senesinde Yalova'da dünyaya gelen Ferah küçüklükten beri söylediği şarkılarla ailesinden büyük destek gördü.

Müzik ile ilgili eğitimler alan Ferah, müzik yapabilmek amacıyla ODTÜ Ekonomi bölümünde okurken ikinci sınıfta okuldan ayrıldı. Ardından İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne giren Ferah, burada eğitimini sürdürürken müzikle ilgilenmeye de devam etti.

Şebnem Ferah müzik kariyerinde pek çok ünlü isimle çalıştı ve turneler ve festivaller de dahil birçok organizasyonda adından söz ettirdi.

Yorumlar (0)