Şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahatle uzaya gittiğini iddia etti!

Şarkılarıyla herkesin zihnine kazınan başarılı şarkıcı Yusuf Güney, katıldığı bir programda ilginç açıklamalarda bulundu. Programda uzaya gitme hayali olup olmadığı sorulan Güney, bunu astral seyahatle gerçekleştirdiğini söyleyerek herkesi şoke etti. 

MAGAZİN 29.04.2021, 17:08 30.04.2021, 14:29
Şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahatle uzaya gittiğini iddia etti!

‘Heder Oldum Aşkına’, ‘İki Romantik Deli’, ‘Melekler Seni Bana Yazmış’ ve ‘Duydun mu?’ gibi şarkılara imza atan başarılı sanatçı Yusuf Güney, katıldığı bir programda herkesi şoke eden bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine düşen Güney’i odağa getiren şey, sunucunun uzaya gitme hayali olup olmadığı konusunda bir soru yöneltmesiyle başladı. Yusuf Güney, bunu astral seyahat yoluyla gerçekleştirdiğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi. 

Astral seyahat açıklaması, kafaları karıştırdı

Astral seyahat yoluyla uzaya gidip uzaydan geldiğini söyleyen Güney, bilimsel olarak da bulun var olduğunu belirtti. Düşünce gücü sayesinde bunun gerçekleştirdiğini söyleyen Güney, Ruhun bedenden ayrıldığını ve zaman kısıtlamasına uğramadan gidip gelindiğini sözlerine ekledi. Bir süre bu deneyimi yaşadığını söyleyen Güney, gezegenler arası yolculuk yaptığını ve bu sayede uzaya gitmeyi başardığını belirtti. Yaklaşık iki yıl önce de Ay’a gittiğini belirten Güney, orada su olduğunu da çok zaman önce söylediğini belirtti. Hatta bunun üzerine iki yıl sonra NASA’nın da açıklama yaptığını söyleyen Güney, Mars’ta yemyeşil bir gölün varlığını NASA’dan iki yıl önce bildiğini iddia etti.



Yeni projesinin çizgi film açıkladı

Bu açıklamasıyla sosyal medyada hem alay hem de gündem konusu olan Güney, ayrıca yeni projesini de açıkladı. Yapımcı olduğunu belirten Güney, bir çizgi filmin senaryosunu kaleme aldığını ve projenin yakın zamanda bir çocuk kanalında yayınlanacağını belirtti. 5 Haziran 1984 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen Yusuf Güney, 2005 yılında Rafet El Roman sayesinde müziğe adım attı. 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" ile El Roman’ın destek verdiği Yusuf Güney, o dönem oldukça gündemdeydi. İlk albümü ‘Bir Sevda Masalı’nda yer alan “Heder Oldum Aşkına” şarkısıyla çıkışını sürdüren Güney, günümüze kadar albüm ve tekli çalışmalarını sürdürdü.

Yorumlar (0)