Şahinkaya, Garipoğlu olayına ilişkin yeni açıklama yaptı: Bu da benim son açıklamam

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından tepkilerin odak noktası olmuştu. Tepkiler üzerine açıklama yapan Şahinkaya, Sakine Garipoğlu’nu tanımadığını, sadece bir yemek yediklerini ve ardında da fotoğraf çekildiklerini söylemişti. Şahinkaya, dün akşam katıldığı bir galada konuya ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı.

MAGAZİN 09.08.2023, 16:16 10.08.2023, 17:36
Şahinkaya, Garipoğlu olayına ilişkin yeni açıklama yaptı: Bu da benim son açıklamam

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde hayat verdiği Mesude karakteri ile ünlenen Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile çektirdiği fotoğraf yüzünden tepkileri üzerine çekmişti.

Eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Şahinkaya, dün akşam ise katıldığı dizi galasında konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

"Onun o Sakine olduğunu bilmiyordum"

"Bir arkadaşım ile dışarıda yemeğe çıktık. Sakine de arkadaşımın arkadaşı. O da bizimle yemeğe geldi. Sakine'yi bende orada tanıdım. Onun o Sakine olduğunu zaten bilmiyordum. Bende sizlerden öğrendim" şeklinde ifadeler kullanan Şahinkaya, ilk yaptığı açıklamada sükunetini koruyamadığını söyledi.

Oyuncu, "Kendimi bu konu ile ilgili sıcağı sıcağına ifade ettim. Bunun üzerine yeterince açıklama yapamadığımı söyleyen kişiler oldu. Çünkü o anda sükunetinizi korumak oldukça zor oluyor. Söz konusu iddia öyle bir iddia ki bu çok ağır. Bu konu tekrar gündeme getirildiği için çok fazla sinirlendim" dedi.

"Aptalca bir linç kampanyası başlattılar"

Yaşamını açık bir şekilde sosyal medya hesabından paylaştığını belirten oyuncu Şahinkaya, sözlerine şu şekilde devam etti: "Tüm bunların dışında aptalca bir linç kampanyası başlatıldı dedim diye insanlar çok sinirlendi. Öyle dedim. Bunun nedeni ben tam 13 yıldır buradayım. 2010 yılından beri buradayım. 2011 yılından beri de Instagram hesabım var. Gayet de şeffaf bir yaşamım var. Bu aile ile görüştüğümü iddia etmek için bu 13 yıl içinde söz konusu fotoğrafın dışında bir tane daha herhangi bir iddianın olması gerekiyordu. Kim ile gezdiğim gayet açık şekilde ortada. Bir tane fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bence akıl kari değildi. Bu yüzden de böyle dedim.

"Tanımadığımız bir sürü kişi yanımıza geliyor"

Biz oyuncuyuz. Her gün tanımadığımız bir sürü kişi yanımıza geliyor. Sohbet ediyoruz, bizim hayat tarzımız bu şekilde. Bu hayat tarzı içinde her yanıma gelen kişiye kimliğini soramam. Bu da benim son açıklamam."

Yorumlar (0)