Şahan Gökbakar "milletvekilliği" sorusuna yanıt verdi

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Şahan Gökbakar, bir takipçisinin "Milletvekili olmayı düşünüyor musun?" sorusuna yanıt veren komedyen Şahan Gökbakar, "İnsanların sevdiği bir kişi olmak çok daha güzel bir his" dedi.

MAGAZİN 04.01.2023, 11:52 04.01.2023, 14:50
Şahan Gökbakar "milletvekilliği" sorusuna yanıt verdi

Geçtiğimiz günlerde Recep İvedik’in devam filmiyle adından söz ettiren Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını cevapladı.

Takipçisi sordu, yanıtsız bırakmadı

Sosyal medya hesabı üzerinden gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bir kişinin kendisine "Milletvekili olmayı düşünüyor musun?" sorusunu cevapsız bırakmadı. Gökbakar söz konusu soruya, "İnsanların sevdiği bir kişi olmak çok daha güzel bir his " cevabını verdi. Bu cevap ile beraber komedyenin siyasete girmeyi istemediği de anlaşıldı.

“Tek başıma bırakmadınız”

Recep İvedik’in devam filmiyle büyük bir başarı elde eden Şahan Gökbakar, dünya rekoru kırarak yapımının yayınlandığı platforma milyonun üstünde abone getirdi. Söz konusu durum ile ilgili tarafına yöneltilen "Rekor kırmışsınız. Bu husustaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?" sorusunu yanıtlayan komedyen, "Bu konuda oldukça gururluyuz. Sizlerin gösterdiği sevgisi getirdi bu rekoru. Beyaz perdeye yansıtıldığında olduğu gibi milyonlarca kişi beni bu platformda tek başıma bırakmadınız. Herkese buradan teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)