Pınar Dilşeker'in son hali

90'lı yıllarda Şinanari şarkısıyla ünlenen Pınar Dilşeker'in son halini görenler tanıyamıyor!

MAGAZİN 08.01.2020, 09:48 08.01.2020, 09:52
Pınar Dilşeker'in son hali

90'lı yılların parlayan isimlerinden Pınar Dilşeker'in son hali sosyal medyada çok konuşuldu. Geçirdiği estetik operasyonlar sayesinde bambaşka bir görünüme kavuşan Dilşeker'in son halini görenler tanıyamadı.

Güncel görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Dilşeker, paylaşımın altına "Hayat sana nerde duracağını öğretmez, hayat sana nasıl duracağını gösterir" notunu düştü. 

Pınar Dilşeker kimdir?
Pınar Dilşeker, 25 Temmuz 1972'de dünyaya geldi. Konservatuvar eğitimi gören Dilşeker, 1990'lı yılların ortalarında "Şinanari" adlı şarkıyla ünlendi. İbrahim Erkal ile bir dizide rol alan Dilşeker, aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in "Allah'ım Neydi Günahım?" adlı klibinde oynadı.

İş insanı Çetin Yılmaz ile nikâh masasına oturan Dilşeker'in bu evlilikten Mert Ali adında bir oğlu oldu. Bir müddet sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandıktan sonra Dilşeker iş insanı Ahmet Hamoğlu ile nişanlandı. Aralarındaki yaş farkından dolayı magazin gündemine oturan ikili bir süre sonra ayrılık kararı aldı.

En son 2014 yılında albüm çıkaran Dilşeker, şimdilerde kameralardan uzak bir yaşam sürüyor. Sadece özel gecelerde ve davetlerde sahne alıyor. Aradan geçen yıllar içinde saçları ve kaşlarının şeklini değiştiren Dilşeker'i görenler tanımakta zorlanıyor.
 

Yorumlar (1)
Minnos 4 yıl önce
Bence yeni hali eski halinden çok daha güzel olmuş, saf temiz ve o masum halini korumayı başararak dışılığı de ön plana çıkarmayı başarmış, hem hanım hanımcık bı hale bürünmüş hemde olgun ve tecrübeli bı kadına dönüşmüş, sarı saçlar da çok yakışmış, aferin sana pınar tebrikler, bu kadar cesurca bı değişikliği herkes kolay kolay başaramaz,nasıl mutlu okuyorsan ile yaşamalı insan.